Webinar zelf organiseren

Een webinar kan je bedrijf of afdeling veel opleveren: meer engagement met je doelpubliek, zichtbaarheid en zelfs meer omzet. Wil je het in eigen hand houden? Kies dan voor ons selfservice-pakket. Online Seminar biedt een state-of-the-art online platform, waarvan het gebruiksgemak je zal verbazen

Heeft je organisatie een eigen studio en een technisch team en ben je enkel op zoek naar een sterk, stabiel online platform? Dan is ons selfservice-pakket de ideale keuze voor jou. Ons platform heeft al de features die je nodig hebt, waaronder live chat en de mogelijkheid om pollvragen te stellen of een toets af te nemen. Bovendien verzamelt het platform alle relevante deelnemersdata die je waardevolle inzichten biedt.

Wanneer is het selfservice-pakket voor jouw organisatie interessant?

Soms horen we mensen zeggen dat ze ‘even een webinar willen opnemen. We geven wel vaker conference calls’. Onderschat het niet, is altijd ons antwoord, zeker niet als je het voor het eerst doet. Er komt behoorlijk wat kijken bij het opnemen van een webinar. Het geluid en het beeld moeten perfect zijn, de presentatie moet helder overkomen en je moet weten hoe je de tools van het webinar op een zinvolle manier kunt inzetten.

Dit is wat je in huis moet hebben om een webinar zelf uit te voeren:

 • Een geschikte studio. De belangrijkste voorwaarde is dat de ruimte geluidsdicht is en dat de internetverbinding 100% betrouwbaar is.
 • Een technisch team of minstens een regisseur met technische kennis.
 • Wij bieden presentatortrainingen aan.

 • Is een webinar organiseren helemaal nieuw voor jou of ontbreekt het je aan technische resources? Dan raden we de fullservice-aanpak aan.

  Hoe werk ik met het platform?

  Het Online Seminar-platform is volledig webbased. Je kan de webinars zelf voorbereiden, uitzenden en evalueren. Je kan losse webinars organiseren of kiezen voor een flatfee-contract. Zo heb je de volledige controle over de invulling en de uitzending van de webinars.

  Je team krijgt altijd een training over hoe het platform werkt en hoe je de webinartools inzet om interactie te creëren. Zo haal je de meeste waarde uit de data. Bovendien is er 24/7 een helpdesk beschikbaar die jouw vragen kan beantwoorden.

  Investering

  Je kunt kiezen uit verschillende betaalmodellen:

 • Per webinar.
 • Bepaald aantal webinars in een bepaalde periode.
 • Een webinarlicentie waarmee je een onbeperkt aantal webinars kan uitzenden: je betaalt een vast bedrag per maand.
 • Onze klanten kiezen doorgaans voor de selfservice-aanpak wanneer ze webinars op grote schaal uitzenden. Ze hebben een getraind team van geluidstechnici, cameramensen en presentatoren. Bovendien hebben ze een geschikte studio. Is een webinar organiseren helemaal nieuw voor jou of ontbreekt het je aan technische resources? Dan raden we onze fullservice-aanpak aan.
  Meer weten?

  Onze webinarspecialisten helpen je graag verder.

  Neem contact met ons op


  Succesverhalen

  Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


  RTL Z

  Hoe webinars traditionele tv versterken

  Het Juridisch Loket

  Slim opleiden via webinars

  UMC Utrecht

  Webinars als bron van medische info

  UWV

  Een baan vinden met hulp van webinars