Digitale healthcare oplossingen

Digitale healthcare oplossingen

We leven in een tijdperk van grote digitale betrokkenheid. We krijgen dagelijks talloze berichten en notificaties. Meer spelers dan ooit strijden om onze aandacht. Dat is des te meer zo voor healthcare professionals. Hoe hou je hun aandacht vast en bied je de beleving waar ze naar op zoek zijn?

Ons state-of-the-art, interactieve webinarplatform stelt je in staat om je doelpubliek te betrekken en te informeren, terwijl je waardevolle real-time inzichten in hun gedrag krijgt. Met onze fullservice-aanpak maak je uitzendingen die hun aandacht vasthouden.

Maak verbinding met je publiek

Omdat je doelpubliek kan deelnemen aan een webinar zonder zich fysiek te verplaatsen, bereik je meer mensen. Je kan nog steeds in interactie gaan met hen én waardevolle data verzamelen.

Vergroot je betrouwbaarheid

Bied objectieve, diepgaande en onafhankelijke medische kennis aan een nog breder publiek met behulp van ons state-of-the-art, volledig interactieve webinarplatform.

Vertrouw op onze deskundigheid

Ervaar de voordelen van onze jarenlange samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde contentaanbieders en medische marketingbureaus.

‘Het Online Seminar Healthcare team is gewoon geweldig! Ze doen fantastisch werk met onze online medische opleiding en ze proberen altijd te verbeteren en innovatieve oplossingen te vinden om aan onze behoeften te voldoen!’
Cristina Entrala, 
Medical Education Lead

Bekijk onze succesverhalen

Johnson & Johnson

UMC Utrecht

Pharming

EIT Health

Wat we je kunnen bieden

Het laatste healthcare nieuws

We geven je wekelijks inzicht in virtuele evenementen, e-learnings en andere digitale ontwikkelingen.

Hoe de pandemie de marketing beïnvloedt

Zal de verschuiving naar een volledig virtuele wereld standhouden, zelfs na de pandemie? Bij Reuters Events' Pharma Marketing Europe zochten we samen met marketingleiders uit de hele wereld naar antwoorden.

Lees meer

Hoe werken virtuele healthcare-congressen?

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de vraag naar virtuele congressen enorm gestegen. Iets wat eerder als onmogelijk werd beschouwd. En ze lijken interessante neveneffecten te hebben.

Lees meer

Dit is hoe kennisplatforms farma veranderen

Kennisplatforms zijn in opkomst binnen de farmaceutische industrie. Hoe vergroten deze platforms het thought leadership van de betrokken bedrijven? En wat zijn de belangrijkste succesfactoren om een relevant platform te bouwen?

Lees meer