Webinar studio's

We hebben verschillende studio’s ter beschikking voor een optimale webinarervaring. Daarnaast hebben we diverse partners verspreid over het land, waar u uw webinar onder professionele begeleiding kunt organiseren. En heeft u een event op locatie dat u wenst uit te zenden? Dan beschikken we over een mobiele studio, waarmee alle ruimtes omgetoverd kunnen worden tot professionele studio.

Welke optie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van professionele begeleiding, state-of-the-art-apparatuur, HD-beeld en -geluid. Daarnaast kan altijd gehoor gegeven worden aan additionele wensen, zoals autocue of green key.

Studiofaciliteiten

Kiest u voor een professionele studiouitstraling, dan bieden wu diverse studiomogelijkheden in Amsterdam, Zoetermeer, en Brussel. Onze studio’s worden bediend door ervaren studio-operators en zijn standaard uitgerust met professionele camera’s en broadcast-hardware.

Studio bij OnlineSeminar

Webinars uitzenden op locatie

Voor het uitzenden van een webinar op locatie hebben we diverse mobiele studio-oplossingen. Of het nu gaat om een één-camera set-up of het opbouwen van een talkshowsetting tijdens een congres, voor iedere uitzending is een passende en betaalbare set-up leverbaar.

Uw webinar uitzenden op locatie

Eigen studio

Bent u inmiddels ervaren met het organiseren van webinars en denkt u na over het bouwen van een eigen studio? We adviseren u van tekening to realisatie. Samen met onze audiovisuele partner NFGD bouwen wij professionele, eenvoudig te bedienen, en betrouwbare studio-oplossingen.

Een blik op onze webinar-studio's

Webinar Studio OnlineSeminar - Amsterdam

Routebeschrijving Amsterdam downloaden ⇓

Webinar Studio OnlineSeminar - Amsterdam

Webinar Studio OnlineSeminar - Brussel

Routebeschrijving Brussel downloaden ⇓

Webinar Studio OnlineSeminar - Brussel

 

Webinar Studio Studiohuyz - Hilversum

Routebeschrijving Studiohuyz downloaden ⇓

Webinar Studio Studiohuyz - Hilversum

 

Webinar Studio Oscar Romero - Hilversum

Routebeschrijving Oscar Romero downloaden ⇓

Webinar Studio Oscar Romero- Hilversum

 

Webinar Studio NFGD - Zoetermeer

Routebeschrijving NFGD downloaden ⇓

Webinar Studio NFGD - Zoetermeer

 

Webinar Mobiele Studio

De apparatuur van de mobiele studio kan op elke gewenste locatie worden opgebouwd.

Webinar Mobiele Studio