Virtual events

Virtual events


Het coronavirus ontregelt de evenementensector volledig. Events kunnen niet zomaar meer doorgang vinden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw doelgroep in deze tijd tóch kunt bereiken?

Virtuele evenementen voor elke branche

Wij zijn koploper in de financiële en zakelijke dienstverlening, media, overheid en healthcare. Wij kennen de uitdagingen die in jouw branche leven en bieden oplossingen die daar perfect bij aan sluiten.


Lees verder

Productpresentaties in Berlijn

Een groot farmaceutisch bedrijf wilde een nieuw medicijn tijdens een congres lanceren. Het evenement werd helaas afgelast en dus zocht het bedrijf naar een goede oplossing. Het antwoord? Digitale productpresentaties.  

Lees verder

Virtual events, het nieuwe normaal

Elk event gaat om het delen van waardevolle informatie. Of het nu gaat om een interne reorganisatie, een productpresentatie of de laatste ontwikkelingen.    Lees verder

Waarom een online evenement?

Waarom een online evenement?

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Bereik duizenden bezoekers, overal ter wereld en op elk device. Hou interactieve paneldiscussies, zend hoogwaardige video's uit en ga live de interactie aan met je publiek. 

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Bereik duizenden bezoekers, overal ter wereld en op elk device. Hou interactieve paneldiscussies, zend professionele video's van je sprekers uit en ga de interactie aan met je publiek.

5 voordelen op een rij

1. Interactieve totaaloplossing

Van rondetafeldiscussies tot interactieve Q&A's, wij regelen het. Er is een hoge mate van interactie door de live chat, polls en enquête.

2. Snelheid is het sleutelwoord

Vertraging komt niet in ons woordenboek voor.

3. 100% security

We bouwen, testen en faciliteren ons platform volledig zelf en hebben zo totale controle op het gebied van veiligheid.

4 Data, data, data

Na afloop leveren we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

5. Niet alleen live, maar ook on demand

Ook aan de ‘laatkomers’ is gedacht: elke sessie is on demand te bekijken