Virtual events

Virtual events


Maak kennis met ons next-level virtual events platform. Wij transformeren jouw online event naar een levensechte totaalbeleving, boordevol interactie met je deelnemers.

Virtuele evenementen voor elke sector

Wij zijn marktleider in de financiële en zakelijke dienstverlening, media, overheid en healthcare. Wij kennen de uitdagingen van jouw sector en hebben er een oplossing voor.


Lees verder

Productpresentaties in Berlijn

Een groot farmaceutisch bedrijf wilde een nieuw medicijn voorstellen tijdens een congres. Het evenement werd helaas afgelast en dus zocht het bedrijf naar een goede oplossing. Het antwoord? Een digitale productpresentatie.

Lees verder

Virtual events, het nieuwe normaal

Elk event gaat om het delen van waardevolle informatie. Of het nu gaat om een interne reorganisatie, een productpresentatie of de laatste ontwikkelingen.    Lees verder

Waarom een online evenement?

Waarom een online evenement?

Met het Online Seminar-platform organiseer je eenvoudig en doeltreffend je digitale beurs, productpresentatie, congres of persevenement. Bereik duizenden bezoekers, overal ter wereld, op elk device. Hou interactieve paneldiscussies, zend hoogwaardige video's uit en ga live de interactie aan met je publiek.

5 voordelen op een rij

1. Interactieve totaaloplossing

Van rondetafeldiscussies tot interactieve Q&A's, wij regelen het. Dankzij live chat, polls en enquête kan je echt in gesprek gaan met je doelpubliek.

2. Snelheid verzekerd

Vertraging komt niet voor in ons woordenboek.

3. 100% security

We bouwen, testen en faciliteren ons platform volledig zelf en hebben zo totale controle over de veiligheid.

4 Data, data, data

Na afloop leveren we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

5. Niet alleen live, maar ook on demand

Ook aan wie er niet live bij kan zijn, is gedacht: elke sessie is on demand te bekijken.