Studio Ahoy: nieuwe studio voor virtuele en hybride evenementen

Studio Ahoy: nieuwe studio voor virtuele en hybride evenementen

Samen met de evenementenaccommodatie Rotterdam Ahoy openen we vanaf 5 november Studio Ahoy. De studio geeft organisaties de mogelijkheid om virtual events en hybride live-evenementen te organiseren. Onze samenwerking zorgt voor een evolutie binnen de evenementensector.

Van talkshows tot e-learnings

De impact van het coronavirus is enorm. Door de huidige beperkingen zoeken organisaties naar een volwaardig alternatief om hun doelgroep te bereiken. Met deze studio combineren we het beste van de off- en online wereld. In de studio zijn virtual events mogelijk, waarbij het publiek volledig vanuit huis participeert. Ook bieden we hybride varianten aan, met publiek in de zaal én op afstand.

Onze CEO Marthijn Pieters licht toe: “De virtuele evenementen staan garant voor veel interactie, dankzij functionaliteiten zoals de chat, pollvragen en enquêtes. Dit faciliteert een breed scala aan formats, van talkshows en e-learnings tot productpresentaties.” Daarnaast bieden de uitzendingen data op gebruikersniveau, zodat organisaties beter inzicht krijgen in hun doelgroep.

Samenwerking met Rotterdam Ahoy

Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy, is ook enthousiast over de samenwerking: “Met Studio Ahoy bedienen wij onze klanten, zowel live als online en in een combinatie hiervan. Zeker met de opening van ons Rotterdam Ahoy Convention Centre in het vooruitzicht, komt de samenwerking met Online Seminar op het juiste moment. De flexibiliteit voor alle nationale en internationale congressen die hier gaan plaatsvinden, is zeker in deze tijd zeer welkom.”

Veiligheid voorop

De studio is volledig aangepast aan de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent onder andere online registratie voor live bezoekers, duidelijke routing, diverse hygiënische voorzieningen en vaste zitplaatsen.
 

Jolanda Jansen en Marthijn Pieters in gesprek over Studio Ahoy

 


 
 

Wil je meer weten?

 

Neem contact met ons op

Marc Zwiers
020-8457405
marc@onlineseminar.nl

Vorig artikel Wat jij eraan hebt dat wij ISO-gecertificeerd zijn
Volgend artikel Prinsjesdagontbijt: zó organiseer je een online event voor 700 ondernemers

Theme picker

Succesverhalen

Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


RTL Z

Hoe webinars traditionele tv versterken

Het Juridisch Loket

Slim opleiden via webinars

UMC Utrecht

Webinars als bron van medische info

UWV

Een baan vinden met hulp van webinars

Virtual Events


Meer informatie

Investor Relations Broadcasts


Meer informatie