Studio 1903: virtual events vanuit de Beurs van Berlage

Studio 1903: virtual events vanuit de Beurs van Berlage

Samen met onze partners Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage, Univate en Faber lanceren wij Studio 1903, een nieuwe virtual event studio. De studio staat in de Administratiezaal van de Beurs van Berlage. De naam van de studio verwijst naar het jaar waarin de Beurs van Berlage geopend werd. De nieuwe studio is kleiner dan de al bestaande Studio Berlage, en is ingericht op het volledig ontzorgen van organisatoren van webinars en andere virtuele events.

De Beurs van Berlage is al jarenlang een toonaangevende evenementenlocatie die bekend staat om haar 5-sterrenservice en flexibiliteit. Begin dit jaar heeft de Beurs van Berlage zich dan ook zo snel mogelijk aangepast aan de nieuwe situatie. Er werd, samen met de vaste samenwerkingspartners Faber Audiovisuals en Univate, al snel geïnvesteerd in de mogelijkheden van hybride en virtuele evenementen. Dit heeft geresulteerd in de unieke Studio Berlage in de Effectenbeurszaal.

Over Studio 1903

De afgelopen maanden is de vraag naar hybride en virtuele evenementen alleen maar toegenomen. Daarom wordt nu een tweede Virtual Event Studio, Studio 1903, gerealiseerd in de Administratiezaal van de Beurs van Berlage. De Administratiezaal van de Beurs van Berlage werd in 1903 in gebruik genomen door de Vereeniging Voor den Effectenhandel. In 1912 kreeg de Effectenbeurs haar eigen pand aan Beursplein 5, naast de Beurs van Berlage. De Administratiezaal is vanaf dat moment gebruikt voor diverse beurzen en bijeenkomsten, en daar worden nu ook virtuele events aan toegevoegd!



 

Blik op de toekomst

De monumentale ruimte wordt op dit moment ingericht als virtuele event studio met authentiek Berlage meubilair en professionele AV-materialen. Samen met de Beurs van Berlage kijken we er naar uit om binnenkort de eerste gasten in Studio 1903 te ontvangen. Director of Sales van de Beurs van Berlage, Evelien van Kessel, is enthousiast: “Studio 1903 biedt veel nieuwe mogelijkheden voor onze gasten. Deze studio is kleiner en ook voor een halve dag af te huren. Dit zorgt ervoor dat Studio 1903 voor een nog groter publiek relevant is.” Studio 1903 wordt begin 2021 in gebruik genomen.

 
 

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Cindy Ottenhoff / Marc Zwiers
020-8457405
cindy@onlineseminar.be /
marc@onlineseminar.be

Vorig artikel Nieuwe samenwerking met Johan Cruijff ArenA voor virtuele en hybride events
Volgend artikel Een permanente studio: dit is wanneer het voor jouw bedrijf interessant is

Theme picker

Succesverhalen

Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


RTL Z

Hoe webinars traditionele tv versterken

Het Juridisch Loket

Slim opleiden via webinars

UMC Utrecht

Webinars als bron van medische info

UWV

Een baan vinden met hulp van webinars

Virtual Events


Meer informatie

Investor Relations Broadcasts


Meer informatie