Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars

Uitgerekend

Uitgerekend

Wij actualiseerden Uitgerekend, onze wiskundemethode voor de B-stroom, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Ontdek het concept van Uitgerekend, de aanpassingen en het bijbehorende digitaal platform i-boost tijdens dit webinar.

Datum:
Duur: 1 uur

Oh my God

Oh my God

Wij actualiseerden onze methode Oh my God voor het 1e jaar B-stroom n.a.v. het nieuwe leerplan godsdienst. Ontdek het concept van Oh my God en de aanpassingen tijdens dit webinar. U kunt de interactieve onlinepresentatie live volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u via chat vragen stellen.

Datum:
Duur: 1 uur

Numeriek

Numeriek

Wij actualiseerden Numeriek, onze wiskundemethode voor de A-stroom, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Ontdek het concept van Numeriek, de aanpassingen en het bijbehorende digitaal platform i-boost tijdens dit webinar. U kunt de interactieve onlinepresentatie live volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u via chat vragen stellen.

Datum:
Duur: 1 uur

Fix it

Fix it

Wij actualiseerden Fix it, onze techniekmethode voor de A-stroom, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Ontdek het concept van Fix it en de geactualiseerde thema’s tijdens dit webinar. U kunt de interactieve onlinepresentatie live volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u via chat vragen stellen.

Datum:
Duur: 1 uur

Gefixt

Gefixt

Wij actualiseerden Gefixt, onze techniekmethode voor de B-stroom, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Ontdek het concept van Gefixt en de geactualiseerde thema’s tijdens dit webinar. U kunt de interactieve onlinepresentatie live volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u via chat vragen stellen.

Datum:
Duur: 1 uur

Connect it

Connect it

Wij lanceren Connect it, een gloednieuwe methode ICT voor de 1e graad, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Tijdens dit webinar ontdekt u hoe leerlingen met Connect it werken aan hun digitale basisvaardigheden, inzicht in computersystemen, computationeel denken … en op welke manier u het boek kunt inzetten in uw specifieke schoolpraktijk. U ...

Datum:
Duur: 1 uur

Uitgerekend

Uitgerekend

Wij actualiseerden Uitgerekend, onze wiskundemethode voor de B-stroom, n.a.v. de onderwijshervorming, de nieuwe eindtermen en leerplannen. Ontdek het concept van Uitgerekend, de aanpassingen en het bijbehorende digitaal platform i-boost tijdens dit webinar. U kunt de interactieve onlinepresentatie live volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u via chat vragen stellen.

Datum:
Duur: 1 uur

GO Fix it!

GO Fix it!

Onze succesvolle methode Fix it! heeft nu ook een broertje voor het GO!: GO Fix it! bestaat uit thematische leerwerkboeken die volledig conform de leerplannen van het GO! zijn. Wij stellen GO Fix it! voor tijdens een interactieve onlinesessie die u live kunt volgen via uw computer of tablet. Bovendien kunt u de presentatoren op ...

Datum:
Duur: 1 uur

Gefixt!

Gefixt!

Gefixt!, onze techniekmethode voor het 1e jaar B-stroom, telt nu 9 thematische leerwerkboeken: wij introduceren 1 nieuw thema en actualiseren de bestaande thema’s. Wij laten u tijdens deze interactieve onlinesessie kennismaken met de vele mogelijkheden die Gefixt! biedt.

Datum:
Duur: 1 uur

Numeriek

Numeriek

Van onze wiskundemethode Numeriek bieden wij voor het schooljaar 2016-2017 herwerkte uitgaven voor het 1e jaar A-stroom. Tijdens deze interactieve onlinesessie ontdekt u het concept van de methode én de nieuwigheden.

Datum:
Duur: 1 uur