Webinar voor leadgeneratie

Met heldere gebruikersdata kunt u leads direct kwalificeren en genereren. Het webinarplatform van OnlineSeminar maakt al deze informatie eenvoudig inzichtelijk.

Gedetailleerd inzicht in uw doelgroep

Het platform verzamelt alle relevante informatie over uw webinarkijkers. Hoe lang keken ze naar het webinar? Welke onderwerpen hadden vooral hun interesse? Op welke manier participeerden ze tijdens de uitzending? De antwoorden op deze en meer vragen leveren een bruikbaar rapport op over uw individuele kijkers.

Kwalificeer uw leads

Praat met uw publiek via de chatfunctie. Stel relevante vragen over belangrijke thema’s. En zet uw kijker aan tot handelen middels tactisch ingezette call-to-action-buttons. Met deze waardevolle webinarstatistieken weet u precies welke gebruiker het beste aansluit bij uw product, dienst of boodschap.

Het belang van follow-ups

Na afloop van het webinar is de kous nog niet af. Een goede follow-up is essentieel om uw doelgroep ook in de toekomst aan u te binden. U kunt uw deelnemers bijvoorbeeld automatisch uitnodigen voor een volgend webinar. En dankzij contactgegevens, clicks op call to action-buttons en de chathistorie heeft u een follow-up op maat.