Webinar voor e-learning

Een webinar is een efficiënt en interactief platform voor e-learning. Uw cursus, training of college kan worden bekeken door enkele duizenden deelnemers tegelijk, vanaf elke locatie en op elk device.

Toetsing en accreditatie

Met een webinar voor e-learning bespaart u niet alleen kosten, maar ook (reis)tijd. En voor iedereen die op een later tijdstip toegang wil hebben tot de lesstof, is er een handige ondemand-versie.

Wanneer u een online college geeft, kunt u verschillende randvoorwaarden opstellen waaraan deelnemers moeten voldoen om te slagen. Zo kunt u een minimaal aanwezigheidspercentage opgeven, pollvragen gebruiken als participatiegraadmeter en direct na de uitzending een examen inzetten. Na afloop reikt u automatisch een officieel certificaat uit. En wanneer de deelnemer niet geslaagd is, stelt u naar eigen wens een of meerdere herkansingen in.

E-learning rapportage

Het OnlineSeminar-platform registreert alle antwoorden en stuurt na afloop van het webinar een e-mail met het resultaat naar de deelnemers. Deze mails kunt u volledig zelf inrichten; zo kunt u bijvoorbeeld iemand die niet geslaagd is uitnodigen voor een volgend webinar of wijzen op aanvullende lesstof.

Webinars on-demand

Ook kunt u het college of de training achteraf beschikbaar stellen, zodat men de lesstof nogmaals kan raadplegen. Het toetsmoment blijft ook beschikbaar voor deze ondemand-webinars, zodat uw deelnemers niet per se live aanwezig hoeven te zijn. Dit is ideaal voor thuisstudie.