Een job vinden met hulp van webinars

UWV


Een (nieuwe) job vinden is niet altijd even makkelijk. Het UWV, de Nederlandse organisatie die verantwoordelijk is voor het betalen van de uitkeringen, zet daarom webinars in met tools, tips en trucs: Op weg naar werk.

Zeven keer per week kunnen uitkeringsgerechtigde werkzoekenden de webinars van het UWV bekijken. De webinars helpen hen om vacatures te vinden, te solliciteren of te netwerken. De webinars duren 30 minuten en deelnemers krijgen de kans om tijdens het webinar vragen te stellen in de live chat. Deelnemers kunnen het webinar ook op een later tijdstip opnieuw bekijken.

"UWV heeft voor Online Seminar gekozen vanwege de uitgebreide mogelijkheden binnen het platform, het gebruiksgemak voor onze doelgroepen en hun bereidwilligheid om mee te denken in oplossingen voor de diverse vraagstukken waar we als startend team tegenaan liepen."

 Tim Sachse, webinarhost UWV

Webinarpartner sinds 2016

Online Seminar is sinds 2016 de partner van UWV om de webinars te organiseren. Met deze webinars wil het UWV uitkeringsgerechtigde werkzoekenden op een laagdrempelige manier informatie aanbieden. Het uiteindelijke doel? Een job vinden. De webinars hebben onderwerpen als ‘Hoe val ik op met mijn CV?’, ‘Nieuwe kansen creëren met profileren’ en ‘De kracht van 50 plus’.

4000+ unieke kijkers

De webinars hebben meer dan 4000 unieke kijkers per maand. Via de live chat kan het UWV op grote schaal met hen communiceren. Met 7 live webinars per week is er een flinke bezetting, wat soms uitdagingen oplevert. Ons service team staat direct klaar, ook in spoedgevallen. Zijn er vragen of verzoeken, dan behandelen we die snel.

Online Seminar adviseert over alle webinarfunctionaliteiten waar het UWV mee werkt: enquêteformulieren voor kijkers, inrichting van de agendapagina, uitzendtijden, presentatie en look & feel van de uitzendingen. We helpen ook met de analyse van de data. Zo heeft het UWV meer inzicht in de problematiek die gepaard gaat met re-integratie. Door onze ervaring en expertise in te schakelen, maakt het UWV een succesverhaal van hun webinars.


De feiten

 • 7 webinars per week
 • 4000+ deelnemers
 • Tevredenheidsscore webinars: 7.9 


 • Meer weten?

  Contacteer me

  Jasper Poot
  020-8457405
  jasper@onlineseminar.nl


  Succesverhalen

  Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


  RTL Z

  Hoe webinars traditionele tv versterken

  Het Juridisch Loket

  Slim opleiden via webinars

  UMC Utrecht

  Webinars als bron van medische info

  BNP Paribas

  Hoe financiële kennis delen leuk kan zijn