Waarom NautaDutilh tijdens de coronacrisis voor webinars koos

NautaDutilh

Tijdens de coronacrisis moesten veel bedrijven de communicatie met hun klanten herdenken. Ook advocatenkantoor NautaDutilh deed dit en koos voor webinars.

NautaDutilh is met 400 advocaten, belastingadviseurs en notarissen een van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Het bedrijf is actief in de Benelux, Londen en New York.

Vóór de coronacrisis organiseerde het kantoor vooral fysieke events. Zowel voor klanten als voor de eigen medewerkers. Omdat het tijdens de coronacrisis niet meer mogelijk was om fysiek bij elkaar te komen, zetten ze de stap naar online events. Iets wat ze al langer overwogen.

Cliënten zijn een kwalitatieve dienstverlening gewend van NautaDutilh. De online events moesten uiteraard van hetzelfde niveau zijn. Niet alleen moest het online seminar technisch vlekkeloos verlopen, ook de uitstraling, de stijl en de vorm moesten passen bij het kantoor. Online Seminar zette een online omgeving op in hun huisstijl en bood de gewenste interactiviteit en presentatie.

Regelgeving Orde van Advocaten

Ook voor opleidingen voor de eigen medewerkers en kennisdeling met cliënten moest een alternatief worden gezocht dat voldeed aan de opleidingseisen van de Orde van Advocaten. Zo moest de activiteit van de deelnemers gemonitord worden en een toets afgenomen worden achteraf om zicht te krijgen op wie effectief deelnam. Omdat Online Seminar voldoet aan alle eisen die de Orde van Advocaten stelt, zijn de webinars van NautaDutilh een volwaardig online alternatief voor kennisdeling en opleidingen.

Full service

Accountmanager Rico Hoeboer licht onze fullservice-aanpak toe: “Gedurende de coronaperiode waren de medewerkers van NautaDutilh gemiddeld twee keer per maand bij ons in de studio voor opnames, zowel in Amsterdam als in Brussel. Nieuwe sprekers kregen voorafgaand een training, zodat ze goed beslagen ten ijs zouden komen. Voor NautaDutilh is de service en het platform van Online Seminar erg prettig. Natuurlijk mist iedereen ook fysieke events, maar online webinars zijn een welkome toevoeging.”


De feiten

 • Fullservice
 • Online events in huisstijl
 • E-learning voor kennisdeling met eigen mensen


 • Meer weten?

  Contacteer me

  Rico Hoeboer
  020-8457405
  rico@onlineseminar.nl


  Succesverhalen

  Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


  RTL Z

  Hoe webinars traditionele tv versterken

  Het Juridisch Loket

  Slim opleiden via webinars

  UMC Utrecht

  Webinars als bron van medische info

  UWV

  Een baan vinden met hulp van webinars