Ons team


Onze medewerkers zijn geëngageerd, bedreven en enthousiast over alles wat met webinars te maken heeft. We stellen ons graag aan je voor.


Vladik Babayan
Test Engineer

Als Test Engineer bij OnlineSeminar ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. 

 In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fotografie, luister ik naar elektronische muziek en reis graag.


Jelte Bergman
Project Manager Healthcare

Als Project Manager Healthcare binnen Online Seminar ben ik nauw betrokken bij het onboarden van nieuwe klanten uit de farmaceutische industrie, het bouwen en onderhouden van online client portals en het organiseren van alle webinars, virtuele vergaderingen en congressen. Online Seminar is een fijn bedrijf om voor te werken met leuke, betrokken collega’s die allemaal hetzelfde doel nastreven, kwalitatief hoogstaand werk afleveren voor onze klanten. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de keuken of op een van de sportclubs van mijn twee kinderen.


Victor van der Boom
Digital Marketing Manager

Online Seminar is technologisch vooruitstrevend en klantgericht. Die combinatie maakt het bedrijf tot dé plek waar ik als online marketeer mijn ei kwijt kan. Ik ben blij dat ik continu in alle vrijheid kan jongleren met web development, SEO en content.

Als ik de digitale wereld verlaat, vind je me op de klimmuur, in de bioscoop of diep verzonken in een goed boek.


Ilse Braun
Project Manager

In mijn rol als project manager ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van webinars. Mijn streven is om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en het gevoel te geven dat ze in goede handen zijn. Ik krijg veel energie van blije klanten en zal er alles aan doen om hier mijn steentje aan bij te dragen. Door de diversiteit van de projecten, word ik steeds weer opnieuw uitgedaagd en dat is precies wat het werken bij Online Seminar zo leuk maakt! 

Wanneer ik niet aan het werk ben kun je mij tegenkomen met vrienden, op een yogamatje, de tennisbaan of op het water waar ik nog altijd mijn kitesurf vaardigheden aan het verbeteren ben. Na ruim een jaar te hebben gereisd, is het ontdekken van nieuwe culturen en landen een grote passie geworden en hoop ik nog veel meer van de wereld te zien.


Sjors van den Camp
Business Unit Manager

Ik ben de Business Unit Manager van het Healthcare-team. Wij richten ons op klanten wereldwijd uit de farmaceutische industrie. Ik ben nauw betrokken geweest bij het onboarden van Johnson & Johnson, en de bouw van een zestal medische fora voor deze klant.

Mijn vrije tijd valt goed te combineren met wat ik doe voor werk: veel reizen, lekker eten en nieuwe plekken en mensen leren kennen!


Rinze van Dellen
Webinar Engineer

Als webinar engineer ben ik verantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van de webinars. Van binnenkomst tot en met het verlaten van de studio zorg ik ervoor dat de klant te allen tijde uitstekend persoonlijk en technisch begeleid wordt. Tijdens het webinar schakel ik de camera’s, regel ik het geluid en zorg ik er uiteindelijk voor dat de broadcast soepel verloopt!

In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met het schijven, produceren en uitbrengen van muziek. Ook houd ik erg van koken en boulderen in de klimhal.


Quinten Demaret
Technical Manager

Als manager techniek ben ik verantwoordelijk voor de technische werking van de studio’s bij ons op kantoor, in binnen en buitenland, en bij klanten op locatie. Ik ben constant opzoek naar de nieuwste technieken om te implementeren zodat we van elk seminar een technisch hoogstaand product kunnen maken. Verder manage ik het productieteam en zorg ik dat de juiste mensen op de juiste locatie zijn met de kennis om elk webinar tot een succesvol einde te brengen. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan oude auto’s, maak ik graag muziek, bezoek ik graag concerten en houd ik erg van een biertje met vrienden in de kroeg.


Noah Hehuat
Marketing Assistant

Ik assisteer bij alle marketingactiviteiten waar nodig. Voor mij is dit erg leerzaam werk, aangezien ik veel praktijkervaring op kan doen over veel verschillende onderwerpen binnen de marketing voor mijn opleiding.

Als ik in mijn vrije tijd niet aan mijn studie zit, ben ik veel te vinden op feestjes met mijn vrienden of op het basketbalveld.


Rico Hoeboer
Business Development Manager

Ik behoud en bouw bestaande partnerships uit, en creëer daarnaast kansen bij nieuwe klanten binnen de healthcare. In die hoedanigheid ben ik bij verschillende uitdagende projecten betrokken geweest. Zo was ik verantwoordelijk voor de eerste investor relations-webinars van Pharming en verschillende geaccrediteerde online nascholingscongressen voor medisch specialisten.

Naast dat mijn leven natuurlijk voor 99% uit Online Seminar bestaat, doe ik af en toe ook nog iets buiten het werk om. Dat laat zich voornamelijk vangen in de volgende zaken; voetballen/sporten, afspreken met vrienden en de hort op met mijn vriendin.


Rick Kraakman
Project Manager

Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor het ontzorgen van de klant en voor het van A tot Z in elkaar zetten van de webinars. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en mijn doel is dan ook om klanten het gevoel te geven dat alles onder controle en op tijd af is. Wat het zo leuk maakt om bij Online Seminar te werken is dat alle collega’s voor je klaar staan als je hulp nodig hebt dus met de Teamspirit zit het wel goed!

Buiten het werk om ben ik vaak in de sportschool te vinden, trek ik graag mijn hardloopschoenen aan of haal ik mijn backpack uit de kast om lekker de wereld te gaan verkennen. Uiteraard mag afspreken met vrienden ook niet ontbreken!


Pascal Langen
Project Coordinator Healthcare

In de afgelopen vier jaar ben ik betrokken geweest bij praktisch alle klanten in de Benelux. Daarnaast hielp ik onder andere bij het opzetten van de supportafdeling, gaf ik trainingen (intern en extern) en begeleidde ik het Nederlandse productieteam. Een klant die met een goed gevoel de deur uitgaat, maakt me trots.

Mijn vrije tijd in 5 woorden: sporten, reizen, hapje, drankje, gezelligheid.


Jacinta Lutterop
Marketing & Development Manager

In mijn rol van Marketing & Development Manager zijn coördineren en het alsmaar verder ontwikkelen van onze webinar & e-learning tool twee belangrijke taken. Daarnaast mag ik ook creatief mijn stempel drukken op de organisatie. Een veelzijdige rol die me goed past en waar ik erg happy van word.

Ik houd van dansen, zingen, varen en gezellige etentjes met familie en vrienden.


Peter Markus
Manager Strategic Partnerships

Vanuit mijn rol als Manager Strategic Partnerships geef ik op creatieve wijze invulling aan klantwensen, waarbij ik mij specifiek richt op strategie en partnerships. Ik sta naast onze klanten en adviseer en begeleid hen naar een succesvolle contentstrategie. In de afgelopen periode is de vraag naar online events, interactieve en data-gedreven webinars en zakelijk online leren explosief gestegen. Ik draag zorg voor het oplossen van de ontstane vraagstukken en het verwezenlijken van interne of externe communicatiedoelstellingen van klanten, door middel van het ontwikkelen van concepten, formats en (content)reeksen. Hierbij streef ik ernaar een totaaloplossing te bieden waarbij mens, techniek en data/interactie samenkomen.

In mijn vrije tijd kook ik graag, hou ik van roadtrips door Amerika maken en van het luisteren naar fijne muziek.


Mirella Mels
Project Manager Healthcare

Als Project Manager Healthcare ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van live streams, webinars, podcasts en videos die we maken voor onze farma- en healthcare klanten. Daarnaast hou ik mij bezig met het opzetten en stroomlijnen van projectmanagement-processen, met name op onze jonge healthcare-afdeling. Ik ben er trots op dat we met ons team onze veeleisende klanten steeds de service en aandacht geven die ze vragen.

Buiten werktijd hou ik vooral van reizen, socializen met vrienden, bijzondere architectuur bekijken en fotograferen.


Cindy Ottenhoff
Business Development Manager

Al 2 jaar werk ik met veel plezier als business development manager, en ben ik verantwoordelijk voor onze financiële en mediapartners. Ik houd mij vooral bezig met het adviseren, begeleiden en uitbouwen van bestaande en nieuwe partners. Ik ben trots op ons altijd gedreven, ondersteunende en adviserende Online Seminar-team, en onze mooie partners waar wij met veel passie alle webinars voor faciliteren.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met vriendinnen, en sport en winkel ik graag.


Marthijn Pieters
CEO

Als CEO ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in binnen- en buitenland. Van visie en strategie tot uitvoering en analyse. De afgelopen zes jaar heb ik mij bezig gehouden om het bedrijf van 15 naar 150 actieve corporate cliënten te brengen. We hebben dit bedrijf opgezet met eigen middelen en de inzet van onze mensen. Dat geeft een geweldig gevoel en veel energie om door te gaan.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst met mijn gezin door. Ik sta graag langs het sportveld om mijn kids aan te moedigen. Daarnaast heb ik een passie (lees: zwakte) voor lekker eten en drinken. Maar ik geniet het meest als ik op zondagochtend met mijn gezin ontbijt en als alle verhalen van die week over tafel gaan. Dat kan uren duren.


Bente van de Plassche
Business Development Manager

Mijn levensmotto is om alles te trotseren met een positieve houding en een vriendelijke lach. Dit is ook hoe ik de klanten bij Online Seminar graag in ontvangst neem. Sinds oktober 2020 mag ik het Online Seminar team versterken, dit doe ik met plezier. Mijn doel is dan ook om door te groeien met en binnen het bedrijf. 

Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig zoals de sportschool, hardlopen en spinnen. Ook ben ik dol op skivakantie, met vriendinnen en vrienden zijn en uiteten gaan.


Jasper Poot
Business Development Manager

Binnen Online Seminar adviseer en begeleid ik nieuwe en bestaande klanten bij de vraag hoe zij webinars op een succesvolle manier in hun eigen organisatie kunnen integreren of verder uitbouwen. Mijn focus ligt daarbij op het gebied van overheid, non-profit, industrie en technologie.

Daarnaast hou ik van reizen, voetballen, duiken, festivals, nieuwe wijnen én goede restaurants ontdekken met familie en vrienden.


Kim Torsing
Operations Director

Als Operations Director bewaak ik de processen en de kwaliteit. Eén onderdeel daarvan is het verkrijgen en behouden van het ISO27001-certificaat. Daarnaast houd ik mij bezig met de aansturing van algemene zaken en richt ik mij op talent- en competentiemanagement bij medewerkers. Ik word enthousiast van het werken met gepassioneerde teams binnen een procesmatige omgeving.

In mijn vrije tijd zet ik mij o.a. graag in als vrijwilliger bij KNGF Geleidehonden waar ik geniet van de interactie met de honden.


Esther Vreeswijk
Project Manager

Sinds kort werk ik als junior project manager bij Online Seminar. Er heerst hier een gezellige en professionele sfeer. De afwisseling met verschillende klanten en projecten in combinatie met technologie bevalt erg goed!

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden.


Tyka Whitfield
Junior Application Manager

Als Junior Application Manager houd ik mij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons platform samen met ons development team. Dit doe ik onder andere door het testen van nieuwe en bestaande functionaliteiten om de kwaliteit van het platform te garanderen. Ook ondersteun ik mijn collega’s bij technische vragen over het platform.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met crossfit en ben ik vaak te vinden in de bioscoop.