Ons team


Onze medewerkers zijn geëngageerd, bedreven en enthousiast over alles wat met webinars te maken heeft. We stellen ons graag aan je voor.


Lobke Bijman
Project manager

Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van de groei en merkvernieuwing van Online Seminar. Een van mijn hoogtepunten waren de webinars op locatie van Pharming en BNP Paribas.

Na werk doe ik aan yoga, lees ik veel en drink ik graag koffie met vriendinnen.


Victor van der Boom
Online marketeer

Online Seminar is technologisch vooruitstrevend en klantgericht. Die combinatie maakt het bedrijf tot dé plek waar ik als online marketeer mijn ei kwijt kan. Ik ben blij dat ik continu in alle vrijheid kan jongleren met web development, SEO en content.

Als ik de digitale wereld verlaat, vind je me op de klimmuur, in de bioscoop of diep verzonken in een goed boek.


Sjors van den Camp
Business unit manager

Ik ben de Business Unit Manager van het Healthcare-team. Wij richten ons op klanten wereldwijd uit de farmaceutische industrie. Ik ben nauw betrokken geweest bij het onboarden van Johnson & Johnson, en de bouw van een zestal medische fora voor deze klant.

Mijn vrije tijd valt goed te combineren met wat ik doe voor werk: veel reizen, lekker eten en nieuwe plekken en mensen leren kennen!


Rachel Creane
Project manager healthcare

Lang voordat ik een trots lid van het Healthcare team werd, begon ik mijn carrière bij internationale communicatiebureaus in Londen, waar ik ervaring opdeed in verschillende branches. Voor mij is de kracht van een klantrelatie afhankelijk van de kracht en het beheer van de communicatie. Onze webinars dienen om de klantrelaties van onze klanten te versterken door hen te informeren en een nieuw bereik te creëren. Als je bedenkt wat innovatie in de gezondheidszorg voor een verschil maakt in onze levens, is het de moeite waard om deel uit te maken van die relatie.

Als ik niet ergens in de wereld onze Healthcare webinars begeleid, ben ik bezig met het verkennen van de vele kunstgalerieën of met het fietsen door de straten van het prachtige Amsterdam dat ik met plezier mijn thuis mag noemen.


Noah Hehuat
Stagiair marketing

Ik loop hier stage voor mijn communicatie-opleiding. Tijdens mijn stage assisteer ik bij de marketingactiviteiten van de organisatie.

In mijn vrije tijd basketbal ik en ga ik graag naar feestjes.


Rico Hoeboer
Business development manager

Ik behoud en bouw bestaande partnerships uit, en creëer daarnaast kansen bij nieuwe klanten. Mijn focus ligt op de volgende segmenten: legal, opledingen en healthcare. In die hoedanigheid ben ik bij verschillende uitdagende projecten betrokken geweest. Zo was ik verantwoordelijk voor de eerste investor relations-webinars van Pharming en hebben we een volledige in-house studio opgetuigd bij Allen & Overy Amsterdam.

Naast dat mijn leven natuurlijk voor 99% uit Online Seminar bestaat, doe ik af en toe ook nog iets buiten het werk om. Dat laat zich voornamelijk vangen in de volgende zaken; voetballen bij a.s.v. Arsenal 1, afspreken met vrienden en de hort op met mijn vriendin.


Pascal Langen
Project coordinator healthcare

In de afgelopen vier jaar ben ik betrokken geweest bij praktisch alle klanten in de Benelux. Daarnaast hielp ik onder andere bij het opzetten van de supportafdeling, gaf ik trainingen (intern en extern) en begeleidde ik het Nederlandse productieteam. Een klant die met een goed gevoel de deur uitgaat, maakt me trots.

Mijn vrije tijd in 5 woorden: sporten, reizen, hapje, drankje, gezelligheid.


Mirella Mels
Project manager healthcare

Als Project Manager Healthcare ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van live streams, webinars, podcasts en videos die we maken voor onze farma- en healthcare klanten. Daarnaast hou ik mij bezig met het opzetten en stroomlijnen van projectmanagement-processen, met name op onze jonge healthcare-afdeling. Ik ben er trots op dat we met ons team onze veeleisende klanten steeds de service en aandacht geven die ze vragen.

Buiten werktijd hou ik vooral van reizen, socializen met vrienden, bijzondere architectuur bekijken en fotograferen.


Nicky van Mil
Office manager

Ik ben de Office Manager van het bedrijf en zorg voor een gezellige binnenkomst. Elke dag zorg ik voor een goede en lekkere lunch voor iedereen. Het meest trots ben ik op mijn collega’s: iedereen is er voor elkaar en helpt elkaar.

In mijn vrije tijd sport ik graag en hou ik van gezellig borrelen met vrienden.


Danny Nibbering
Test engineer

Binnen mijn rol test ik de functionaliteit van de software die Online Seminar aanbiedt. Dit doe ik vanuit het oogpunt van de klant/gebruiker. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit en bepaal ik of het niveau van het product goed genoeg is.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en volg ik voetbal op tv.


Cindy Ottenhoff
Business development manager

Al 2 jaar werk ik met veel plezier als business development manager, en ben ik verantwoordelijk voor onze financiële en mediapartners. Ik houd mij vooral bezig met het adviseren, begeleiden en uitbouwen van bestaande en nieuwe partners. Ik ben trots op ons altijd gedreven, ondersteunende en adviserende Online Seminar-team, en onze mooie partners waar wij met veel passie alle webinars voor faciliteren.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met vriendinnen, en sport en winkel ik graag.


Marthijn Pieters
CEO

Als CEO ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in binnen- en buitenland. Van visie en strategie tot uitvoering en analyse. De afgelopen zes jaar heb ik mij bezig gehouden om het bedrijf van 15 naar 150 actieve corporate cliënten te brengen. We hebben dit bedrijf opgezet met eigen middelen en de inzet van onze mensen. Dat geeft een geweldig gevoel en veel energie om door te gaan.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst met mijn gezin door. Ik sta graag langs het sportveld om mijn kids aan te moedigen. Daarnaast heb ik een passie (lees: zwakte) voor lekker eten en drinken. Maar ik geniet het meest als ik op zondagochtend met mijn gezin ontbijt en als alle verhalen van die week over tafel gaan. Dat kan uren duren.


Jasper Poot
Business development manager

Binnen Online Seminar adviseer en begeleid ik nieuwe en bestaande klanten bij de vraag hoe zij webinars op een succesvolle manier in hun eigen organisatie kunnen integreren of verder uitbouwen. Mijn focus ligt daarbij op het gebied van overheid, non-profit, industrie en technologie.

Daarnaast hou ik van reizen, voetballen, duiken, festivals, nieuwe wijnen én goede restaurants ontdekken met familie en vrienden.


Kim Torsing
Operations director

Als Operations Director bewaak ik de processen en de kwaliteit. Eén onderdeel daarvan is het verkrijgen en behouden van het ISO27001-certificaat. Daarnaast houd ik mij bezig met de aansturing van algemene zaken en richt ik mij op talent- en competentiemanagement bij medewerkers. Ik word enthousiast van het werken met gepassioneerde teams binnen een procesmatige omgeving.

In mijn vrije tijd zet ik mij o.a. graag in als vrijwilliger bij KNGF Geleidehonden waar ik geniet van de interactie met de honden.


Esther Vreeswijk
Junior project manager

Sinds kort werk ik als junior project manager bij Online Seminar. Er heerst hier een gezellige en professionele sfeer. De afwisseling met verschillende klanten en projecten in combinatie met technologie bevalt erg goed!

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden.


Jos Weinans
Business development manager Healthcare

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het signaleren en creëren van nieuwe business in de farmaceutische en medical devices-markt. Ik ben trots op het feit dat ik deel uit mag maken van zo’n jong, dynamisch en energiek bedrijf als Online Seminar.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn gezin. Ik ben daarnaast een actieve sporter en ik vind het dan ook heerlijk om aan het einde van een drukke dag de batterij weer op te laden door te fitnessen, fietsen of hard te lopen.