Over ons

OnlineSeminar is opgericht in 2009 en groeit nog elke dag. Wij hebben inmiddels een trouw klantenbestand opgebouwd in uiteenlopende branches.

Onze klanten

In de financiële sector zijn wij Europees marktleider. Een groot deel van onze klanten vindt u in de juridische sector, zakelijke dienstverlening, verzekeringsbranche, auto-industrie, energiebranche, logistiek, uitgeverij, media, en educatie. Echter, de toepassingsmogelijkheden van het OnlineSeminar platform zijn eindeloos en niet branchespecifiek.

Onmisbare webinar tool

Steeds meer organisaties zien het belang van interactieve online communicatie. Of het nu gaat om het communiceren met werknemers, het opleiden en trainen van cursisten, of het verspreiden van productinformatie, voor onze klanten is het webinar platform van OnlineSeminar een onmisbare tool geworden.

Internationale ambitie

OnlineSeminar is momenteel gevestigd in Nederland, België en Spanje. Ons webinar platform biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere webinar aanbieders in Europa. Onze Europese ambities voor de komende jaren zijn dan ook hooggespannen.

Onze visie

In professionele organisaties wordt de vraag naar interactieve online communicatie ter ondersteuning van het bedrijfsproces steeds groter.

Onze missie

OnlineSeminar biedt interactieve, innovatieve en state-of-the-art online communicatie door toepassing van webinars ook online seminars genoemd. Volledig meetbaar en ondersteund door een team van experts en consultants brengen wij uw boodschap optimaal over.

Wil je ook werken bij OnlineSeminar?