NIEUW: webinar editor van OnlineSeminar!

Vrijwel alle webinars die via het OnlineSeminar platform worden uitgezonden worden na de live uitzending ondemand beschikbaar gemaakt. Deelnemers die toch niet in de gelegenheid waren uw presentatie live te volgen hebben zo de mogelijkheid om uw webinar achteraf terug te kijken op een moment dat het voor de deelnemer het beste uitkomt. Een live uitzending van een webinar is écht live waarbij direct interactie met de kijker mogelijk is. Voor de on demand versie (de online terugkijkversie) van uw presentatie kan het voorkomen dat u achteraf iets wilt aanpassen.

Een live webinar uitzending is net zo live als het acht uur journaal
Een webinar wordt altijd in een live presentatie setting opgenomen. Een uitzending van een webinar is net zo live als het journaal om acht uur. Ondanks dat uw voorbereiding goed en gedegen was, kan het voorkomen dat u iets aangepast wilt hebben voordat de on demand versie wordt gedeeld en teruggekeken. Om dit mogelijk te maken ontwikkelt OnlineSeminar een nieuwe webinar editor met veel verschillende mogelijkheden.

Wat is er mogelijk met de nieuwe webinar editor?

In de opname van uw webinar kunt u de volgende elementen achteraf bewerken met de nieuwe editor van OnlineSeminar:

 • U kunt presentatie slides vervangen
  U kunt uw presentatie updaten naar de laatste informatie, of toch dat ene foutje wat is blijven zitten er uithalen.
 • Call-to-action buttons aanpassen
  U kunt de tekst van uw call-to-action en de kleur van de buttons achteraf veranderen om nog meer reactie van de deelnemers te bewerkstelligen.
 • Pollvragen die u tijdens het webinar hebt gesteld kunt u wijzigen of aanvullen
  U kunt een nieuwe pollvraag toevoegen of een bestaande vraag aanpassen om nog gerichter antwoord te krijgen op uw stelling.
 • Enquête wijzigen
  Uit de statistieken blijkt dat er juist op die ene vraag, die voor u zo belangrijk is, minder vaak antwoord is gegeven dan u had verwacht. Met de editor kunt de volgorde van de enquête aanpassen of inkorten, vragen veranderen of toevoegen.

Wanneer is de nieuwe webinar editor klaar?
De software van het OnlineSeminar webinar platform wordt continu door eigen programmeurs doorontwikkeld om voorloper op het gebied van webinars en techniek te blijven, maar ook om aan de wensen van al onze klanten te voldoen. De verwachting is dat de editor in het voorjaar van 2018 klaar is voor gebruik.

Wilt u meer weten over het uitzenden van een online presentatie of over het webinar platform van OnlineSeminar en de mogelijkheden?

Neem contact op met een van de accountmanagers bij OnlineSeminar.