Verschillende webinar studio's voor al uw wensen

Het is (bijna) september; de zomervakantie is voorbij en het is tijd om nieuwe ideeën, plannen of producten breed te delen door middel van een webinar. De mogelijkheden van een webinar zijn eindeloos en daarom beschikt OnlineSeminar over verschillende studio’s, om aan uw wensen te kunnen voldoen.

De webinar studio's
OnlineSeminar beschikt over twee eigen studio’s, een in Amsterdam en een in Brussel. Daarnaast werkt OnlineSeminar nauw samen met verschillende externe studio’s, onder andere in Zoetermeer en mediastad Hilversum. Door deze verscheidenheid aan studio’s kunnen we aansluiten bij al uw wensen. Verschillende studio’s bieden ruimte voor verschillende opstellingen. U kunt gebruik maken van de zogeheten green screen technologie, of voor een drukbezocht webinar genoeg extra ruimte waar moderatoren de vragen van uw deelnemers kunnen beantwoorden.

Neem contact op met OnlineSeminar om de mogelijkheden te bespreken.

Mobile studio on location in Atlanta USAGo global
Passen deze studio’s niet bij uw webinar of evenement? Geen probleem, we hebben ook een mobiele studio! Met deze apparatuur is van elke mogelijke ruimte een studio te maken, van waaruit u live uw webinar uit kunt zenden. U bent hierbij niet gebonden aan Nederland, de studio is onder andere in Londen, Rome, Atlanta en New York ingezet.

Daarnaast heeft BNP Paribas de mobiele studio afgelopen zomer ingezet om een groter publiek te kunnen bereiken dan waar op locatie fysiek plaats voor was tijdens het evenement ‘de Hollandse Aandelenavond’.

Service en kwaliteit die u gewend bent
Uiteraard staat het Productieteam van OnlineSeminar ook in de externe webinar studio's voor u klaar en krijgt u de service die u van ons gewend bent. OnlineSeminar beschikt bij elke studio over professionele camera’s en microfoons, een autocue als u dat prettig vindt, en u heeft alle mogelijkheden om interactief met uw publiek te communiceren.

Wilt u meer informatie over onze webinar studio's, bezoek dan onze studiopagina!

Neem contact met ons op via het informatie aanvragen formulier of bel naar 020-8457405.