Nieuws

Verkiezingsstrijd

In aanloop naar de verkiezingen vliegen de stemwijzers en debatten om ieders oren. Thema’s als o.a. zorg, onderwijs, integratie en Europa worden in deze tijd uitgebreid besproken, maar hoe zit het met de financiële onderwerpen in het bijzonder?
Hoe kijken de grote partijen naar de toekomst? Wat zijn hun plannen en ideeën over geld voor later? De Financiële Telegraaf besloot 8 partijen hierover bij elkaar aan tafel te zetten en hen, aan de hand van scherpe stellingen, te laten praten over de belangrijkste financiële thema’s die invloed hebben op uw portefeuille.

Het Financiële Verkiezingsdebat
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart organiseerde De Financiële Telegraaf (DFT) op 28 februari 2017 Het Financiële Verkiezingsdebat. Het debat was live online te volgen via een webinar waarvoor men zich gratis kon aanmelden.
Het debat stond in het kader van de thema’s ‘De toekomst van de BV Nederland’ en ‘Geld voor later’.
De financieel experts die aan het woord kwamen waren Pieter Omtzigt (CDA), Aukje de Vries (VVD), Wouter Koolmees (D66), Tom van der Lee (GroenLinks), Martin van Rooijen (50Plus), Renske Leijten (SP), John Kerstens (PvdA) en Helma Lodders (VVD).

De leiding van het debat was in handen van Martin Visser, columnist bij DFT en regelmatige gast bij radio 1 en tv programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw. Deelnemers aan het webinar werden geïnformeerd over de financiële aspecten die spelen bij de aankomende verkiezingen.

Nog aan het oriënteren?
Ook nog aan het oriënteren en de stemwijzers beu? Kijk het webinar terug en maak uw keus voor 15 maart!
- Verkiezingsdebat De Financiële Telegraaf

Dit webinar werd mede mogelijk gemaakt door: Dufas, Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen, Nederlandse Vereniging van Banken en Verbond van Verzekeraars.

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 83

Tags: