Nieuws

Vergroot de impact van uw on-site event met een live webinar

On-site events en webinars (online events); er zijn zeker verschillen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. En waarom zou u dan niet het beste van twee werelden combineren?!

Het risico van een on-site event
Heeft u een seminar of congres op de planning staan? Of verzorgt u verschillende keynote sessies tijdens een beurs waar u ook een stand heeft? Een mooie manier om exposure te creëren voor uw merk, product of bedrijf en om potentiële klanten te ontmoeten. Maar ook om bestaande klanten te spreken en hen extra aandacht te geven.

Een nadeel van een dergelijke on-site evenement is dat veel prospects en klanten niet op die specifieke dag, op een specifieke locatie en op een specifiek moment aanwezig kunnen zijn. Met de drukke agenda’s van tegenwoordig is dat helaas meer regel dan uitzondering.

Wanneer kiezen bedrijven voor een webinar op locatie als ondersteuning van een live event?

Hoe bereikt u een bredere doelgroep?
Maar hoe kunt u er dan voor zorgen dat een bredere groep prospects en klanten uw boodschap toch mee krijgt? Door offline met online te verbinden!

Door middel van een registratie van uw on-site event in combinatie met een interactief live webinar, kunnen deelnemers vanaf een andere locatie toch deelnemen. Door de interactieve features van het OnlineSeminar platform hoeft u niet in te boeten op betrokkenheid van de online deelnemers. Zij kunnen bijvoorbeeld vragen stellen via de chatmodule, die door de spreker live behandeld worden.

Wanneer deelnemers niet op het specifieke tijdstip beschikbaar zijn, dan kunnen ze op elk moment de on-demand versie van het webinar bekijken. Ook de on-demand versie is interactief, waardoor u nog steeds waardevolle informatie ontvangt.

Uw on-site event interactief uitzenden? Organiseer een live webinar op locatie, bereik een groter publiek en verzamel waardevolle data over deelnemers.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 72

Tags: