OnlineSeminar verovert tweede plaats bij Streaming Media Europe Readers’ Choice Awards

OnlineSeminar heeft de tweede plaats veroverd bij de Streaming Media Europe Readers’ Choice Awards. In de categorie beste Webcast Platform liet OnlineSeminar meer dan twintig andere aanbieders achter zich. i2i Media Webcasting Services won de award.

‘We zijn erg trots op deze tweede plaats, zo vlak achter een zeer groter speler op de video streaming markt’, zegt Martijn Monster, Chief Technology Officer & Founder OnlineSeminar. ‘i2i was al tien jaar actief op de markt toen wij van start gingen. Als ontwikkelaar van webinar software zijn wij meer dan ooit gemotiveerd om voorop te blijven lopen. Onze focus ligt op de hervorming van het uitzendproces, datamining, en het activeren van onze deelnemers.’ De winnaars zijn bekendgemaakt in de wintereditie van de Europese editie van Streaming Media magazine (pagina 28).

Streaming Media Europe selecteerde de 375 beste streaming media producten en diensten in 18 verschillende categorieën. In de categorie beste Webcast Platform moest OnlineSeminar het opnemen tegen 23 andere aanbieders. Het publiek kon stemmen tot 3 oktober 2016.

De awards werden voor de negende keer uitgereikt. Het is het enige awardprogramma in de online video industrie waarbij een publieksjury bepaalt welke producten en diensten als winnaar uit de bus komen.

Streaming Media Europe is toonaangevend in de internationale streaming media industrie. Het bedrijf bedient de streaming media industrie en community met eigen onderzoek, de nieuwste inzichten en het belangrijkste nieuws. Daarnaast is het een belangrijke organisator van beurzen en conferenties.