Strategische samenwerking OnlineSeminar & De NFGD

Vrijdag 10 juni jl. is de samenwerking tussen OnlineSeminar en De NFGD officieel gemaakt. Beide bedrijven streven naar kwalitatief hoogstaande communicatiemiddelen. Deze nauwe samenwerking is dan ook een volkomen logisch gevolg, om tot de beste resultaten te komen. 'Beide bedrijven zijn dynamisch en innovatief. De klant profiteert optimaal van deze synergie', aldus François Hobma, directeur van De NFGD.

Steeds meer organisaties beseffen het belang van interactieve online communicatie. OnlineSeminar ondersteunt bij het overbrengen van deze boodschap, live en interactief. Dit doen zij door het faciliteren van webinars via het OnlineSeminar platform. Webinars zijn seminars of presentaties die live online worden uitgezonden, vandaar de naam OnlineSeminar. Zij bieden interactieve, innovatieve en state-of-the-art online communicatie door toepassing van webinars. Volledig meetbaar en ondersteund door een team van experts.

De NFGD is een audivisueel bedrijf dat beschikt over de meest innovatieve technische oplossingen voor het perfecte webinar. De NFGD helpt klanten hun boodschap op de best mogelijke manier voor het voetlicht te brengen. Goede communicatie helpt de wereld vooruit, maar briljante communicatie verandert de wereld. De NFGD vertaalt audiovisuele behoeften naar briljante oplossingen, die het verhaal nog beter vertellen en verspreiden: Your Story Better Told.