Nieuws

Start tijdig met de voorbereiding van een webinar

Het supportteam van OnlineSeminar geeft ondersteuning bij de voorbereiding, invulling en uitzending van full service webinars. Door jarenlange ervaring met veel verschillende online seminars beschikt het team over een schat aan kennis. Waardevolle informatie die u kunt gebruiken bij de organisatie van een webinar.

''Een goed begin is het halve werk''

Dat geldt ook zeker voor de voorbereiding van een succesvol webinar.
Het is aan te raden om tijdig te beginnen met de voorbereiding voor het geven van een online seminar. Wanneer u een webinar inboekt, is het verstandig goed voor ogen te hebben wat u wilt vertellen, aan wie u dat wilt vertellen en wat u daarmee wilt bereiken.
Een pakkende en uitnodigende titel voor uw presentatie of workshop bedenken is een zeer belangrijk onderdeel hierin.

Vind u het lastig om een krachtige titel te bedenken, geef dit aan, wij denken graag met u mee.

Het inboeken van een webinar
Het supportteam neemt contact met u op nadat een webinar is ingeboekt via het inboekingsformulier op onze website. Na ontvangst van uw boeking reserveren zij een webinar studio met een opstelling die past bij uw wensen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het productieteam wordt ingepland dat u later tijdens de live uitzending zal begeleiden. Zodra het webinar is ingeboekt krijgt u een inschrijflink toegestuurd.

De inschrijflink van het webinar is een unieke hyperlink die u in uw communicatie over het webinar kunt gebruiken.

Deelnemers uitnodigen
Wij adviseren om zeker twee weken voorafgaand aan het webinar het uitnodigingsproces te starten en deelnemers via een e-mailbericht uit te nodigen. Hierin plaatst u de inschrijflink, die geïnteresseerden naar de inschrijfpagina van het webinar leidt, waar zij zich kunnen aanmelden.

OnlineSeminar kan het uitnodigingsproces geheel uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden in een volgend artikel.

Wilt u nu al weten wat OnlineSeminar voor u kan betekenen in het uitnodigingsproces en hoe wij u kunnen adviseren bij de voorbereiding van een webinar?

Neem dan contact met ons op!

0 Comments

Categories: Algemeen nieuws, Webinar tipsNumber of views: 77

Tags: