OnlineSeminar Webinar Awards 2015

Op 11 februari jongstleden reikte OnlineSeminar voor het eerst de OnlineSeminar Webinar Awards uit. Tijdens een diner in het Lloyd Hotel in Amsterdam werden bedrijven die zich in het afgelopen jaar door middel van de inzet van webinars hadden onderscheiden in de sportlight gezet. Klik hier voor een impressie van de avond.

‘OnlineSeminar is trots dat onze klanten webinars als waardevol medium beschouwen in hun communicatiestrategie. Of het nu om interne communicatie, lead generatie, of het opleiden voor Permanente Educatie accreditatie gaat, de toepasbaarheid van webinars is zeer breed en wordt ook als dusdanig ingezet’, aldus General Manager Marthijn Pieters. ‘De constante ontwikkeling van ons webinarplatform maakt de duizenden webinars die wij op jaarbasis faciliteren relevanter en draagt bij aan de return on investment van onze relaties.’

In de volgende categorieën werden awards uitgereikt:

 • Meeste webinars: Academie voor de Rechtspraktijk
  Met ruim 300 webinars in 2015 heeft AvdR een zeer laagdrempelige manier ontwikkeld om juristen en advocaten door middel van webinars de mogelijkheid te bieden PE punten te behalen.
 • Meeste interactie: Belastingdienst
  De Belastingdienst zet webinars in om ondernemers in te lichten over nieuwe regelgeving, en om medewerkers bij te scholen. Ongeacht de doelgroep wordt tijdens deze webinars zeer actief gebruik gemaakt van de verschillende interactie mogelijkheden die het OnlineSeminar platform biedt.
 • Beste presentator: Maarten van Gelderen, Lega4HR
  Geen van de presentatoren die in 2015 voor de camera stonden, scoorde consequent zulke hoge cijfers als Maarten van Gelderen. Met gemiddeld een 8,8 als waardering van de kijkers mag hij zich met verve de beste presentator van 2015 noemen.
 • Beste webinar formule: Reed Business Information
  Als grootste B2B uitgever van Nederland, heeft RBI vele titels in haar portefeuille. Een toegewijd team van marketeers ontwikkelt voor vrijwel elk van deze titels een passende wijze om webinars in te zetten.
 • Belgian Webinar Excellence Award: INOM Bedienden Vlaanderen
  INOM is sinds de opening van het OnlineSeminar kantoor in Brussel een trouwe gebruiker van het webinarplatform. Door middel van webinars voorzien zij een zeer diverse doelgroep van informatie.

OnlineSeminar feliciteert alle winnaars met hun award en kijkt uit naar de volgende editie.