Online communicatie in elke taal

OnlineSeminar biedt via haar webinar platform diverse online communicatie mogelijkheden aan in iedere gewenste taal en heeft vestigingen in Amsterdam, Brussel, en Madrid, én klanten over de hele wereld in internationaal georiënteerde markten. 

Steeds meer organisaties schakelen OnlineSeminar in om door middel van een online presentatie met hun doelgroep te communiceren. Bijvoorbeeld om klanten te informeren over productontwikkelingen, of om personeel op de hoogte te brengen van wijzigingen in wet- en regelgeving. Internationaal opererende bedrijven presenteren hun webinars graag in meerdere talen. Een boodschap komt immers nog duidelijker over wanneer iemand in zijn eigen taal wordt toegesproken.

Hetzelfde webinar in verschillende talen
Een voorbeeld van een webinar in verschillende talen is het online seminar dat DEKRA onlangs organiseerde om klanten in het verre oosten te informeren over de laatste ontwikkelingen in de regio. De live presentatie alsmede alle communicatie rondom het webinar, van aankondiging tot en met follow-up e-mails, was in het Chinees.

Daarnaast werd dezelfde presentatie volledig in het Engels aangeboden voor klanten in een andere regio en tijdzone. Beide presentaties werden kort na elkaar uitgezonden, wat DEKRA in staat stelde om binnen een aantal uur dezelfde boodschap te communiceren naar een brede doelgroep, elk in de eigen taal.

Een webinar ondertitelen
Heeft u een spreker of presentator die de gewenste taal niet machtig is, of wilt u een reeds uitgezonden webinar achteraf beschikbaar maken voor een andere regio? Dan is het mogelijk om de presentatie te voorzien van een ondertiteling in elke gewenste taal. OnlineSeminar regelt de vertaling en zorgt na uw goedkeuring dat het ondertitelde webinar on demand beschikbaar wordt.

Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij uw online communicatie. In onze studio’s worden dagelijks vele soorten online presentaties georganiseerd voor verschillende klanten, actief in uiteenlopende branches en in alle hoeken van de wereld.

Bent u verantwoordelijk voor (internationale) online communicatie en wilt u direct en meetbaar in contact komen met uw doelgroep?

Bel OnlineSeminar voor een webinar in meerdere talen!