NVFM presenteert OnlineSeminar als nieuwe partner

Woensdag 21 juni jl. heeft de beroepsvereniging NVFM OnlineSeminar gepresenteerd als nieuwe partner.

Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers (NVFM)
De Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers (NVFM) heeft als doelstelling het bevorderen van kennis, kunde en professionaliteit van iedereen die in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden in aanraking komt met marketing en promotie van medicijnen en medische producten. De NVFM biedt een stimulerend netwerk waarbij zij mensen samenbrengt door het organiseren van bijeenkomsten en een communicatieplatform te creëren waar kennis kan worden gedeeld.

OnlineSeminar ondersteunt NVFM bij online communicatie 
OnlineSeminar ondersteunt de samenwerkende NVFM leden bij het online overbrengen van relevante en hoogwaardig kennis door de inzet van haar webinar platform.

Een webinar is een seminar, presentatie, cursus of workshop die live online wordt uitgezonden door het OnlineSeminar platform. De leden kunnen een presentatie of toelichting over de laatste ontwikkelingen geven zoals zij gewend zijn te doen waarbij hun presentatie tijdens een congres live vanaf het podium wordt uitgezonden of vanuit een van de studio’s die OnlineSeminar tot haar beschikking heeft.

OnlineSeminar heeft verschillende mobiele studio-oplossingen voor een uitzending op locatie, wereldwijd. Vakgenoten kunnen online de presentatie volgen en interactief deelnemen door het stellen van vragen via de chat functionaliteit en/of door het beantwoorden van polls. Daarnaast kunnen de leden achteraf het webinar on-demand terugkijken.

NVFM en OnlineSeminar kijken uit naar een prettige samenwerking.

Digitale interactie
OnlineSeminar faciliteert digitale interactie met Healthcare Professionals over de hele wereld.

Wilt u meer informatie over Digital Healthcare Solutions (webinars, conference broadcasting en e-learning), klik hier!