Nieuws

Live webinars vanaf het ASCO GU Symposium in San Francisco

Van 14 tot 16 februari organiseerde de American Society of Clinical Oncology (ASCO) in San Francisco het Genitourinary Cancers Symposium. Oncologisch specialisten van over de hele wereld kwamen bij elkaar om de nieuwste ontwikkelingen over de diagnose, behandeling en studie naar urogenitale kankersoorten te bespreken. In opdracht van Janssen Oncology was ook OnlineSeminar van de partij, en wel als facilitator van live webinars en video-opnames.

Kennisdeling op afstand

Een mobiele studio was het decor voor onder andere een rondetafelgesprek met vier medische experts. De Key Opinion Leaders deelden tijdens dit webinar de belangrijkste praktische inzichten die zij van het symposium hadden meegekregen. Bovendien was er de mogelijkheid voor kijkers om direct vragen te stellen.

Vakgenoten konden de webinars live volgen, waar ook ter wereld. En voor degenen die de uitzendingen niet konden bijwonen, kwamen er na afloop handige ondemandversies op een oncologisch forum beschikbaar.

Het team van OnlineSeminar verzorgde de medische webinars en video-opnames tot in de puntjes: van de planning, het opbouwen van de studio en de begeleiding ter plekke, tot aan de uitgebreide webinarrapportages achteraf.

Webinars op locatie

Organiseert u zelf een congres waar belangrijke (medische) inzichten worden gedeeld, en waar u een groot publiek deelgenoot van wil maken? Met onze mobiele studio-oplossing en een vernuftig webinarplatform zijn wij u graag van dienst. Neem contact op met onze business unit manager voor meer informatie. 

0 Comments

Categories: WebinarnieuwsNumber of views: 51

Tags: events