Efficiënt kennis delen via een webinar

Maandag 18 september bracht Nieuwsuur* een item over:
Ook met een nul-urencontract heb je recht op een vast salaris”.

OnlineSeminar webinar in Nieuwsuur
In een item van Nieuwsuur, uitgezonden op 18 september, was te zien hoe Maarten van Gelderen (advocaat arbeidsrecht) en Marloes Oelen (redacteur van XpertHR Actueel), door middel van een online seminar HR-managers op de hoogte brengt van de laatste wijzigingen in de HR wet- en regelgeving. Het regelmatig door hen georganiseerde HR Journaal wordt via het OnlineSeminar platform uitgezonden en is toegankelijk voor de bij hen aangesloten leden.

Kennis delen via een webinar
Een webinar is een uiterst efficiënt middel om kennis te delen. U geeft uw presentatie live aan meerdere online deelnemers tegelijk, vanaf één locatie. Daarmee bespaart u niet alleen kosten, maar ook (reis)tijd. Niet alleen voor uzelf maar ook voor alle deelnemers.Deelnemers kunnen uw presentatie vanaf elk device bekijken, en actief deelnemen door vragen te stellen en te antwoorden op uw poll-vragen en enquête.

Daarnaast zorgt OnlineSeminar ervoor dat uw online presentatie bewaard blijft, zodat de informatie op elk moment bekeken kan worden en als naslagwerk kan dienen.

Kennis delen via een webinar, vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

*Nieuwsuur is een Nederlands programma geproduceerd door de NOS - de grootste nieuwsorganisatie in Nederland - en brengt het laatste nieuws inclusief context en achtergronden.