Nieuws

Janssen Oncology webinars live vanuit New York

Van 12 tot 15 mei jongstleden vond in het Marriott Marquis hotel in New York het iwCLL congres plaats, waar hematologen van over de hele wereld bijeenkwamen. De meest recente ontwikkelingen uit klinische en laboratorium onderzoeken werden op dit congres door en aan de Key Opinion Leaders op het gebied van Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL) gepresenteerd.

Webinar expert round table sessies

Logo Janssen OncologyVoor Janssen Oncology, onderdeel van Johnson & Johnson, verzorgde het team van OnlineSeminar vanuit een studio nabij de congreslocatie een viertal expert round table sessies. Hier bespraken enkele van de op het congres aanwezige Key Opinion Leaders de meest recente ontwikkelingen en de verschillende behandelwijzen.
De ronde tafel sessies werden door middel van het OnlineSeminar webinar platform live uitgezonden en werden bekeken door health care professionals van over de hele wereld. Na afloop worden de webinars on demand beschikbaar gesteld, waardoor deze gedurende een langere periode teruggekeken kunnen worden.

OnlineSeminar faciliteert digitale interactie met Healthcare Professionals over de hele wereld.

Organiseert u een congres waar relevante ontwikkelingen gepresenteerd worden? En wilt u ook dat deze informatie toegankelijk wordt gemaakt voor een groter publiek? Dan is een webinar uitzending vanaf locatie wellicht iets voor u! OnlineSeminar heeft mobiele studioapparatuur beschikbaar waardoor elke locatie omgetoverd kan worden in een studio.

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 93

Tags: