Nieuws

Hoe zet u een webinar deelnemer aan tot actie?

Het supportteam van OnlineSeminar geeft ondersteuning bij de voorbereiding, invulling en uitzending van full service webinars. Door jarenlange ervaring met veel verschillende online seminars beschikt het team over een schat aan kennis. Waardevolle informatie die u kunt gebruiken bij de organisatie van een webinar.

U heeft besloten dat u een webinar wilt geven om uw doelgroep te informeren over de laatste stand van zaken binnen uw bedrijf of u gaat uw nieuwste product presenteren. De wervingscampagne was succesvol en er zijn genoeg mensen die uw webinar willen volgen. Nu bent u aan zet om uw boodschap duidelijk over te brengen en deelnemers actief bij uw online seminar te betrekken.

Binnen het OnlineSeminar webinar platform zijn er verschillende manieren om uw publiek bij uw presentatie te betrekken, maar de best converterende functionaliteit is de zogeheten call-to-action button!

Wat is een call-to-action button?
Een call-to-action (afkorting CTA) button is een knop die tijdens de presentatie bij de kijkers van het webinar in beeld komt. De CTA faciliteert een vervolgactie, bijvoorbeeld een verzoek om teruggebeld te worden. Het is daarom van belang dat de tekst in de knop duidelijk is, want zo weet iemand wat hij kan verwachten. En dat de tekst zo wervend is geschreven dat kijkers wel moeten klikken. Om maximaal effect te bereiken zorgen wij ervoor dat de knop geheel in uw eigen huisstijl wordt opgemaakt en passend is bij uw bedrijf en/of boodschap.

Call-to-action clicks in 2017

Wat doet een call-to-action knop?
Een call-to-action knop verwijst de persoon met één klik direct naar uw website, of bijvoorbeeld een inschrijfformulier voor een nieuwsbrief, een download van een folder of creëert een bestelling van een product. De knop kan op verschillende manieren worden ingezet en genereert directe en zeer waardevolle leads.

De Account Managers van OnlineSeminar vertellen u graag wat de beste manier is om de CTA in uw webinar in te zetten.

Wilt u ook het maximale uit uw webinar halen en zoveel mogelijk webinar deelnemers aanzetten tot actie? Neem dan contact met ons op!

* OnlineSeminar webinar platform

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 71

Tags: