Nieuws

Het succesvol uitnodigen van webinar deelnemers

Het supportteam van OnlineSeminar geeft ondersteuning bij de voorbereiding, invulling en uitzending van full service webinars. Door jarenlange ervaring met veel verschillende online seminars beschikt het team over een schat aan kennis. Waardevolle informatie die u kunt gebruiken bij de organisatie van een webinar.

Een succesvol uitnodigingstraject
Om ervoor te zorgen dat uw webinar door zo veel mogelijk deelnemers wordt bekeken is het van belang om een aantrekkelijke en informatieve uitnodiging naar potentiële deelnemers te versturen. Vergeet daarbij niet om een onderwerp-regel voor uw bericht te kiezen waarmee u de ontvanger direct prikkelt tot actie, zodat uw bericht wordt geopend én, niet onbelangrijk, ook wordt gelezen.

Wanneer u gebruik maakt van een full service webinar uitzending is het mogelijk om het uitnodigingstraject geheel via het webinar platform van OnlineSeminar te laten verlopen. Het supportteam stelt, in overleg met u, een uitnodiging samen waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van elementen uit uw eigen huisstijl. Denk hierbij aan logo en kleurgebruik. Daarnaast kunnen wij verschillende herinneringsberichten versturen om het aantal aanmeldingen te verhogen.

Gebruik affiliate-links en krijg inzicht in het resultaat
Om inzicht te krijgen via welke mediakanalen de aanmeldingen voor u webinar zijn binnengekomen biedt het systeem van OnlineSeminar de mogelijkheid om ‘affiliate-links’ te maken.

Wanneer u een dergelijke affiliate-link toevoegt aan uw uitnodiging kunt u later in de webinar rapportage terugzien hoeveel procent van de deelnemers zich via deze uitnodiging heeft aangemeld. U kunt voor elke mailing en elk mediakanaal een andere affiliate link gebruiken. Zo kunt u precies terughalen welke uitnodiging en welke kanaal het meest succesvol was. Het aantal affiliate-links dat u kunt gebruiken is onbeperkt.

Wilt u meer informatie over het uitnodigingstraject of heeft u specifieke wensen ten aanzien van het uitnodigen van webinar deelnemers?

Neem dan contact met ons op.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuws, Webinar tipsNumber of views: 92

Tags: