OnlineSeminar is een van de meest belangrijke bedrijven op de Europese online videomarkt

OnlineSeminar heeft voor het eerst een plek op de prestigieuze ‘Streaming Media Europe 101’ weten te bemachtigen. Streaming Media Europe publiceert deze lijst dit jaar voor de vijfde keer. De meest interessante, belangrijke, en invloedrijke bedrijven die de online video branche van Europa rijk is, komen op de lijst te staan.

Nooit eerder was de Europese focus van de lijst zo groot. Streaming Media Europe erkent het belang van Amerikaanse bedrijven die actief zijn in Europa zeker nog wel, maar het zijn er dit jaar veel minder. Slechts 14 haalden de lijst, waaronder wereldwijde giganten zoals Google, Apple, en Microsoft. Dit zijn bedrijven die een dergelijke lijst niet kan negeren, aldus Streaming Media Europe. Onder de Europese bedrijven bevinden zich veel start-ups en organisaties die vorig jaar nog niet op de lijst stonden. OnlineSeminar is er trots op daar een van te zijn.

Hoe worden de bedrijven gekozen? Streaming Media Europe begint met een lijst van alle bedrijven die zich begeven op het streaming media terrein. Vervolgens rangschikt het Editorial and Publishing team de bedrijven op een schaal van nul (behoort totaal niet op de definitieve lijst), tot vijf (geen lijst van belangrijke bedrijven zou compleet zijn zonder dit bedrijf). De top 101 komt op de lijst te staan. Noemenswaardig is het wel, dat geen enkele organisatie een eindscore vijf behaalde.

Bekijk de complete lijst op de website van Streaming Media Europe.