België volgende stap in opmars naar verovering Europese webinarmarkt

Deze maand maken we met OnlineSeminar een mooie stap: we gaan namelijk uitbreiden naar België. Dat is eigenlijk niet zo heel gek, want naast de markt in Nederland zien we ook de vraag naar webinars vanuit het buitenland al een tijd erg groeien. In dit blog vertellen we hoe onze vestiging tot stand is gekomen en waarom we denken dat België de volgende Europese grootmacht op het gebied van webinars wordt.

Zo’n 6 jaar na de start van ons bedrijf zijn we in een fase beland waarin een expansie naar het buitenland als een logische stap voelt en de organisatie voldoende capaciteit heeft om in het buitenland dezelfde kwaliteit en service te kunnen bieden als in Nederland. We zijn gegroeid van een idee van twee personen naar een bedrijf waar op dit moment zo’n 40 FTE wordt vervuld. Zo hebben onder andere we een actief sales team, een groot aantal webinar productie medewerkers, een dedicated team van programmeurs en ontwikkelaars dat zich richt op de werking en innovatie van ons platform, een marketingafdeling, en een team van accountmanagers dat het directe aanspreekpunt is voor elk van onze klanten.

Onze software is ontstaan uit het idee om mensen op afstand bij elkaar te brengen en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform waarmee duizenden mensen tegelijk kunnen deelnemen aan een webinar. Men heeft onder andere de mogelijkheid PE-accreditatie te behalen, het is mogelijk om via desktopsharing de nieuwste apps te demonsteren, u kunt webinars inzetten als conversietool, et cetera.

Inmiddels is ons ontwikkelteam fulltime bezig om ons platform up to date te houden en te voorzien van nieuwe features en gemakken. Innovatie, nieuwe toepassingen en verbetering zijn dan ook kernactiviteiten geworden, wat ons helpt om voorop te blijven lopen in de webinar markt. De strekking: ons bedrijf, onze mensen en ons platform zijn in de afgelopen jaren gegroeid op basis van indrukken uit de markt en gesprekken met klanten. We zijn dan ook meer dan klaar om ook buitenlandse klanten te bedienen.