Webinar nieuws

Lees het laatste webinar nieuws bij OnlineSeminar en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen, webinar tips en nog veel meer.

Het webinar platform van OnlineSeminar is op veel verschillende manieren inzetbaar. Zo organiseerde Zeeman onlangs een online workshop “Fluffy sokken breien” in samenwerking met de dames van Club Geluk. Tijdens de workshop stroomden de vragen van deelnemers via de chatfunctionaliteit binnen. Een goed voorbeeld van de interactie die het OnlineSeminar webinar platform biedt.

Een webinar is zeer geschikt voor trainings- en bijscholingsdoeleinden. Het is een efficiënt middel om online kennis te delen om vervolgens direct erna de opgedane kennis bij deelnemers te toetsen. Er kunnen verschillende criteria worden opgesteld waaraan moet worden voldaan voor accreditatie. De administratie en het nakijkwerk neemt de webinar software u geheel uit handen.

We kunnen niet meer onder een cross-mediale benadering van kijkers en lezers uit. Door een gedegen platform in te richten met een breed scala aan artikelen, social media, blogs, vlogs, de mogelijkheid om programma’s terug te kijken en interactieve webinars te organiseren, kunt u een grotere groep mensen aan uw merk of bedrijf binden.

Uw identiteit, uw uitstraling is belangrijk voor u. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u gebruik maakt van het OnlineSeminar webinar platform zorgen wij ervoor dat uw online presentatie geheel in uw eigen huisstijl wordt uitgezonden. Zo komt uw bericht op de best mogelijke en meest persoonlijke manier bij uw doelgroep terecht.

Webinar tips van OnlineSeminar. Wat is er nodig om het maximale uit uw webinar te halen? Tip 6: het belang van dataverzameling. U weet dat een online seminar het juiste middel is om uw doelgroep te bereiken, maar het verzamelen van informatie over deelnemers aan uw webinar is net zo belangrijk als het overbrengen van uw boodschap.

U wilt met uw doelgroep communiceren door gebruik te maken van een webinar. Maar wat is de meest geschikte manier van uitnodigen van deelnemers? En hoe zorgt u ervoor dat genodigden uw online presentatie ook echt gaan volgen?

Staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (verkeer) heeft een proef aangekondigd waarbij zij ambtenaren adviseert de spits te vermijden om de ochtenddrukte beter te spreiden. Het gevolg hiervan is dat vergaderingen inplannen een grotere uitdaging wordt omdat medewerkers minder vaak op hetzelfde moment aanwezig zijn. Het voordeel van webinars is dat deelnemers vanaf iedere locatie een presentatie kunnen volgen.

Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij uw online communicatie en u direct en meetbaar in contact brengen met uw doelgroep in elke gewenste taal. Een boodschap komt immers nog duidelijker over wanneer iemand in zijn eigen taal wordt toegesproken.

Een webinar of online seminar is een uiterst efficiënt middel om kennis te delen. Door middel van een webinar worden bijvoorbeeld HR-managers op de hoogte gebracht van de laatste wijzigingen in de HR wet- en regelgeving. Een actueel onderwerp zoals te zien was in Nieuwsuur van maandag 18 september.

OnlineSeminar verzorgde vanuit Milaan diverse live webinars voor TEVA Pharmaceuticals tijdens het jaarlijkse ERS International congres. Een webinar van OnlineSeminar is het ideale medium voor live, interactieve communicatie met medewerkers.