Terug Hulp nodig

De zin (en onzin) van feedback

Efficiënt leidinggeven
De zin (en onzin) van feedback


 

Van alle onderwerpen in leiderschapscursussen is feedback topic nummer 1. Deze skill wordt zo vaak aangehaald en geoefend en toch blijven velen het lastig vinden hun mensen aan te spreken en te wijzen op hun fouten. Vandaag willen we met jullie alle “regeltjes” nog eens overlopen. In de eerste plaats om meer inzicht te bieden in de theorie. Maar vooral om het belang van benoemen in de verf te zetten als de basis van constructieve communicatie én verbinding en jullie vertrouwen in eigen kunnen een extra boost te geven!

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Leidinggevenden, CEO’s, managers, mensen met een rolmandaat en iedereen die zijn/haar kennis

omtrent feedback wilt opfrissen en/of aanscherpen of een boost in zijn/haar zelfvertrouwen zoekt

om ieder onderwerp bespreekbaar te maken. 

Na deze webinar?

  • Heb je een beter inzicht in wat feedback is
  • Ken je het verschil tussen advies, kritiek en feedback
  • Ben je je bewust van het feit dat benoemen volgens de 4G’s kan helpen om bijna alles

bespreekbaar te maken

  • Begrijp je beter waarom feedback gebaseerd hoort te zijn op het benoemen van gedrag en

effect

  • Heb je weet van de 3 verschillende soorten feedback en hoe/wanneer ze in te zetten
  • Heb je meer controle over hoe een gesprek om te buigen tot constructieve communicatie

dank zij de vaardigheid van feedback ontvangen

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

 

Docent: Griet Van Looy

Griet Van Looy heeft 19 jaar aan het roer gestaan van een zelfstandige kleinhandel met 22 medewerkers. Als kleine ondernemer moest zij zich verdiepen in alle aspecten van  het ondernemerschap. Met name het aansturen van en samenwerken met mensen werden gaandeweg haar grote passies.

Hoe coachen en leidinggeven werkt, werd op de werkvloer in de loop der jaren uitgebreid ontdekt, ontleed en gefinetuned, waardoor zij zich kan beroepen op een arsenaal aan praktijkervaring.

In 2017 is Griet voltijds gestart als trainer en coach, met als specialisatie: coaching, leiderschap en communicatiestijlen. Eind 2019 is haar werkveld uitgebreid met LifeCoaching.

 

donderdag

15

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.