Terug Hulp nodig

Jouw rol als HR-professional in burn-out preventie

Jouw rol als HR-professional in burn-out preventie


 

Kan je als HR-professional een rol spelen in burn-outpreventie? Met een directe lijn naar de medewerkers, in contact met managers, interne preventie, externe dienst voor preventie en arbeidsgeneesheer, beschik je over heel veel informatie. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je al die info op een efficiënte manier kan gebruiken om risico’s vroeg te detecteren en erger te voorkomen. Tijdens het webinar heb je de mogelijkheid om eigen vragen te stellen!

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

HR-professionals

 

Na deze webinar ken/kan je?

  • burn-out goed begrijpen;
  • bewust aan burn-outpreventie doen door het fenomeen in een vroeg stadium te herkennen;
  • een actieve rol opnemen in burn-outpreventie

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

Docent: Kim Hilgert

Kim is naast co-founder ook trainer en consultant rond werkgeluk en welzijn op het werk bij Tryangle. Samen met het team ondersteunt ze bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een duurzaam werkgelukbeleid. Daarnaast is ze gecertificeerd Chief Happiness Officer en leidt ze via Woohoo Unlimited wereldwijd CHO's op.

Ze is ook mede-initiatiefneemster van de Week van het Werkgeluk in België, een jaarlijks evenement om werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken

 

dinsdag

13

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.