Terug Hulp nodig

Acht sleutels voor jobtevredenheid

Acht sleutels voor jobtevredenheid


 

Ontdek in dit webinar hoe je vanuit jouw leidinggevende functie de jobtevredenheid kan doen groeien binnen je organisatie. Loop je aan tegen mopperende collega’s, ervaar je dat er vooral gesproken wordt over de verbeterpunten binnen jouw team en wordt er (te) weinig aandacht gegeven aan de dingen die goed gaan? Daar heb jij een impact op! Aan de hand van acht concrete, onmiddellijk toepasbare tips kan jij je eigen jobtevredenheid  en die van je collega’s verhogen en leer je op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Leidinggevenden, CEO’s, managers.

 

Na deze webinar ken/kan je?

  • een positieve impact uitoefenen op jouw werktevredenheid en die van je collega's
  • op een gezonde manier omgaan met negativiteit
  • de tools om dingen die niet goed gaan bespreekbaar te maken.

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

 

Docent: Griet Deca

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!

donderdag

8

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.