Terug Hulp nodig

Change – Wil je veranderen? Zet je team in

Hoe leid ik mijn team door change?
Change – Wil je veranderen? Zet je team in


 

Leidinggevenden hebben een belangrijke trekkersrol bij change trajecten binnen het bedrijf. Zij voelen zich zeer verantwoordelijk en doen keihard hun best om het change traject te doen slagen. Wat de leidinggevenden daarbij soms echter vergeten, is dat ze het traject niet alleen hoeven te trekken – dat is niet alleen super vermoeiend maar zal de slaagkans van het change traject ook behoorlijk klein houden. “Samen is beter” geldt ook in deze context.

In deze webinar exploreren wij hoe jij als leidinggevende jouw team succesvol kunt inzetten bij change trajecten.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

 Leidinggevenden, CEO’s, managers, mensen met een rolmandaat, die te maken hebben met veranderprojecten in hun bedrijf.

Na dit webinar

Weet je

  • Hoe jij je de bereidheid van je team kunt verhogen om mee te gaan in change
  • Hoe jij ervoor zorgt dat de verandering gedragen wordt door je team
  • Wat nodig is zodat teamleden een actieve rol innemen in het change traject
  • Wat je medewerkers van jou als leidinggevende nodig hebben om verandering duurzaam te verankeren

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Maria Aßmann

 

Mensen in hun kracht zetten, dat is waar de passie van Maria Aßmann ligt. Ze werkt resultaatgericht en met een individuele holistische aanpak, waarbij ze de manager of medewerker niet enkel als een professional ziet,maar vooral ook gewoon als mens benadert.

Doordat Maria in haar professionele loopbaan in diverse sectoren met veel verschillende mensen heeft mogen samenwerken, kan ze zich heel goed invoelen in zowel arbeiders als hoger management. Als coach en trainer kiest Maria steeds die communicatiestijl die het meest past bij mijn doelpubliek.

maandag

5

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.