Terug Hulp nodig

Hoe stel je een onweerstaanbare vacature op die de juiste kandidaten aantrekt voor jouw KMO

Hoe stel je een onweerstaanbare vacature op die de juiste kandidaten aantrekt voor jouw KMO


 

Veel te vaak verlies je energie wanneer je bij je rekruteringsinspanningen amper ofwel veel te veel geïnteresseerden aantrekt. Welke impact heb jij bij het opstellen van vacatures op de doelgroep die zich aangesproken voelt? We lichten een tipje van de sluier tijdens dit webinar en delen handige tips & tricks.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Iedereen die binnen een KMO verantwoordelijk is voor het opstellen van vacatures.

Geen vereiste voorkennis.

 

Na dit webinar

  • bewust omspringen met de taal die je gebruikt om vacatures op te stellen;
  • vacatures beter targetten door de juiste verwoording;
  • vacatures opstellen die je minder energie zullen laten verliezen.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Griet Deca

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!

donderdag

24

november 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.