Terug Hulp nodig

Beheers je tijd en je energie efficiënt

Beheers je tijd en je energie efficiënt


 

Het is een raad die veel mensen krijgen “Work smarter, not harder”. Wat als je timemanagement ook eens bekijkt vanuit energiemanagement? Je wordt niet alleen productiever, maar je bent ook nog eens minder moe aan het einde van de dag! In dit webinar krijg je meer inzicht in de organisatie van je taken, je leert waarom pauze noodzakelijk is en je kan onmiddellijk experimenteren met de aangereikte technieken.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Iedereen die op zoek is naar een betere energiebalans op het werk.

Geen vereiste voorkennis.

 

Na dit webinar

  • Agenda en taken efficiënter plannen en bepalen voor meer productiviteit;
  • bewust pauzeren voor meer energie en ontspanning ;
  • tools en technieken inzetten om je tijd en energie maximaal te benutten.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Kim Hilgert

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Kim Hilgert, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. Elk jaar organiseert zij de Week van het Werkgeluk in België om van werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken.  In 2020 schreef ze samen met haar collega Griet Deca “Werken aan werkgeluk”: een praktische handleiding voor een duurzaam beleid.

Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!

 

donderdag

17

november 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.