Terug Hulp nodig

De rollen in change

Who is who in veranderprojecten?
De rollen in change

Met alle ontwikkelingen die in de wereld gebeuren, wordt één ding de laatste jaren heel duidelijk: de noodzaak tot verandering.

Ook bedrijven voelen de druk te veranderen om mee te kunnen met de huidige tijd én om zich klaar te maken voor de toekomst. Change projecten vragen om een goede aanpak, waarin de rol van leidinggevende essentieel is.

In deze webinar exploreren wij de belangrijke rollen die jij als leidinggevenden kunt innemen om change projecten te doen slagen. Je komt te weten:

  • Welke mindset nodig is om leider te zijn in changetrajecten – change begint immers bij jezelf
  • Hoe je vanuit je organisatiestructuur de verschillende rollen van leidinggevenden kunt bepalen
  • Wat de belangrijkste voorwaarden zijn om change projecten te doen slagen

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

 Leidinggevenden, CEO’s, managers, mensen met een rolmandaat, die te maken hebben met veranderprojecten in hun bedrijf.

 

Thema’s die aan bod komen:

  • De verschillende rollen van leidinggevenden aan de hand van de organisatiestructuur
  • Change begint bij jezelf
  • Hoe je als leidinggevende de verandering zo optimaal mogelijk kunt faciliteren op de twee niveaus waarop deze plaatsvindt: op technisch en menselijk vlak

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Maria Aßmann

 

Mensen in hun kracht zetten, dat is waar de passie van Maria Aßmann ligt. Ze werkt resultaatgericht en met een individuele holistische aanpak, waarbij ze de manager of medewerker niet enkel als een professional ziet,maar vooral ook gewoon als mens benadert.

Doordat Maria in haar professionele loopbaan in diverse sectoren met veel verschillende mensen heeft mogen samenwerken, kan ze zich heel goed invoelen in zowel arbeiders als hoger management. Als coach en trainer kiest Maria steeds die communicatiestijldie het meest past bij mijn doelpubliek.

dinsdag

8

november 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.