Terug Hulp nodig

Bewustwording van duurzaam werk

Aan de slag met werkbaar werk
Bewustwording van duurzaam werk


 

Wat is duurzaam werk? Duurzaam of werkbaar werk heeft te maken met de kwaliteit van werk. Werkbaar werk is werk dat boeit en je laat groeien. Het is werk dat in balans is met je privéleven. Je krijgt er niet teveel stress van en je wordt er niet ziek van. Kortom: een duurzame, werkbare job, dat is een fijne job die je lang kan volhouden!

 

Voor wie is deze webinar bedoeld?

Medewerkers

Na dit webinar:

  • Heb je een beter begrip van duurzaam werk
  • Ken je de 4 pijlers van duurzaam werk
  • Het je een beter begrip van de risico-indicatoren
  • Ben je beter gewapend om zelf de juiste keuzes te maken om jouw werk duurzamer te maken

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

Docent : Ilse Schoofs

Ilse heeft 20 plus jaren expertise in HR Management, Leiderschap/People/Talent Management, Verandermanagement, Management Consulting, Project Management en Coaching. Ze heeft ervaring in vele industrieën (automobiel, consulting, horeca, toerisme) en gewerkt met multiculturele/multinationale teams in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland. Ilse is  een organisator, people coach en hands-on professional

dinsdag

31

mei 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.


 

powered by Online Seminar