Terug Hulp nodig

Start To Spark.

Het enige wellbeing webinar waar ruimte is voor je ongelukkig voelen
Start To Spark.


 

Natuurlijk willen we allemaal graag gewoon gelukkig zijn. Ook op het werk. Maar moeten we de hele tijd gelukkig zijn? Op sociale media delen we alleen onze beste momenten. Waar blijven we dan met ons ongeluk? Want het leven is geen aaneenrijging van ‘happy clappy’ moments. Er zijn momenten van donkerte en er zijn momenten van licht. Waar we allemaal nood aan hebben, is echtheid. Jezelf mogen zijn, ook op donkere momenten.

De pandemie heeft ons welzijn geen deugd gedaan. Thuiswerken, social distancing, de continue veranderingen die stress mee brengen putten ons uit. De werkdruk lijkt alleen maar te stijgen en de burnout cijfers pieken. Wanneer je welzijn daalt heb je niet de energie om te zeggen wat je echt denkt en vermijdt je moeilijke gesprekken. Goede relaties verwateren en wie ga jij vertrouwen? Iemand die met jou of over jou praat?

Wat dit webinar onderscheidt van populaire geluksgoeroe’s, die geluk beloven in een simpel driestappenplan, is een well-being aanpak waar ruimte is voor authenticiteit. Waar we samen meer licht kunnen brengen in de donkerte. Start to spark geeft een vonk aan drie pijlers: welzijn, communicatie en samenwerking. Wanneer je je beter voelt, ga je beter doen.

In dit unieke webinar delen we een realistische kijk op hoe we onszelf de toelating kunnen geven om mens te zijn. We vertalen het onderzoek in evidence based gewoontes die jouw welzijn, communicatie en samenwerking sparken.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

 

Voor iedereen die benieuwd is naar hoe je meer jezelf kan én mag zijn op het werk en waarom dit bijdraagt aan werkgeluk en succes.

 

Wat mag je verwachten?

 

Op het einde van dit webinar weet je:

 

  • Hoe je meer authenticiteit kan laten zien op het werk
  • Waarom geluk en ongeluk samen gaan en hoe jij meer licht kan brengen, ook op donkere momenten
  • Waarom welzijn bijdraagt aan een open feedback-cultuur en vertrouwelijke relaties in je organsatie
  • Met welke Spark gewoontes je vanaf vandaag kan starten om jouw welzijn, communicatie en samenwerking te versterken

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

 

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : de metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), de chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), de erkende controleorganismen (PC 219), de textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Evelien Van Dyck

 

Evelien Van Dyck is een professioneel optimist en positief psychologie experte. Ze heeft meer dan 14 jaar ervaring opgebouwd als trainer van soft skills aan managers en medewerkers in bedrijven. Ze heeft een passie voor alles wat mensen, teams en bedrijven laat floreren. Haar bedrijf Borneo is gespecialiseerd in het vergroten van geluk op de werkvloer. Borneo vertaalt wetenschappelijk onderzoek naar welbevinden in concrete welzijnsgewoontes en praktische workshops. Op basis van haar ervaringen in grote en kleine ondernemingen is Evelien ervan overtuigd dat Happiness Habits de sleutel zijn naar toekomst- en stressbestendige teams die wendbaar, productief en betekenisvol aan het werk zijn.

Borneo helpt je bij het ontwikkelen van nieuwe gewoontes op basis van elke workshop of webinar. Verandering werkt pas echt wanneer mensen hun gewoontes veranderen. Met 2 of 3 minuten te investeren in kleine gewoontes maak je grote impact en levert de training je echt resultaat op!

donderdag

23

juni 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.