Terug Hulp nodig

EHBC (Eerste hulp bij communicatie) bij langdurig afwezigen

EHBC (Eerste hulp bij communicatie) bij langdurig afwezigen


 

Vindt u het moeilijk om bij bij langdurige ziekte op een gezonde manier contact te houden met een afwezige medewerker of collega? Voor velen zijn deze contacten een moeilijk opdracht. Maar een goede communicatie tijdens de afwezigheidsperiode is essentieel voor een geslaagde terugkeer of voor het vinden van een gepaste oplossing. Tijdens dit webinar ontdekt u EHBC; eerste hulp bij communicatie met langdurig afwezigen. U ontdekt do’s en don’ts. Kortom, dit webinar is een praktische leidraad voor iedereen die in contact komt met langdurig afwezigen.

                                                             

Voor wie is dit webinar bedoeld?

 

Leidinggevenden, managers, HR-professionals

 

Wat mag je verwachten?

 

Na dit webinar ken/kan je

 

  • het communicatiekader dat je best creëert in geval van langdurige afwezigheid
  • concrete tips en technieken om de communicatie te optimaliseren in geval van langdurige afwezigheid
  • praktische leidraad voor wanneer je in contact komt met langdurig afwezigen

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

 

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209 of 111), chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Griet Deca

 

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!

donderdag

16

juni 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.


 

powered by Online Seminar