Terug Hulp nodig

Bye bye burn-out: hoe ongezonde stress tijdig herkennen

Bye bye burn-out: hoe ongezonde stress tijdig herkennen


 

Burn-out. Misschien wel het modewoord van de dag. Maar wat is een burn-out precies? Hoe kan je een burn-out bij jezelf en bij anderen herkennen? Kan je anderen helpen bij burn-out? En vooral: hoe kan je een burn-out voorkomen of, als je reeds slachtoffer bent, hoe kan je het tij doen keren? In deze training schetsen we eerst een kort maar krachtig theoretisch kader om daarna onmiddellijk in actie te schieten via beweging, houdingen, simulaties en inzichtsoefeningen. Alles om ongezonde stress voor te blijven!

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

 

Medewerkers

 

Wat mag je verwachten?

 

Na dit webinar ken/kan je

  • het fenomeen “burn-out” goed begrijpen
  • tips en technieken om ongezonde stress en burn-out te kunnen voorkomen
  • concrete oefeningen om ongezonde stressvoor te blijven

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

 

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209 of 111), chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 – Cevora), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent : Kim Hilgert

 

Kim is naast co-founder ook trainer en consultant rond werkgeluk en welzijn op het werk bij Tryangle. Samen met het team ondersteunt ze bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een duurzaam werkgelukbeleid. Daarnaast is ze gecertificeerd Chief Happiness Officer en leidt ze via Woohoo Unlimited wereldwijd CHO's op.

Ze is ook mede-initiatiefneemster van de Week van het Werkgeluk in België, een jaarlijks evenement om werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken

dinsdag

24

mei 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.