Terug Hulp nodig

Werk aan opleidingen met resultaat !

Hoe bouw je een (hybride) leertraject op volgens HILL? (High Impact Learning that Lasts)
Werk aan opleidingen met resultaat !

Behoort het tot jouw opdracht om collega’s binnen je bedrijf op te leiden, of deze opleidingen (of leertrajecten) te organiseren? Dan heb je een super belangrijke job: levenslang leren wordt voor iedere werknemer immers een noodzaak. Ongetwijfeld streef je er als opleidingsverantwoordelijke, trainer, mentor naar dat dit efficiënt en resultaatgericht gebeurt! Alles staat of valt met de “leeromgeving”, die je creëert. Hoe die er best uitziet, leggen we je in dit webinar uit. We doen dit aan de hand van het “HILL-model” van prof. Dochy (High Impact Learning that Lastst”): een aantal inzichten op basis van wetenschappelijk onderzoek van wat werkt en niet werkt om leren te stimuleren en de toepassing ervan op de werkvloer te verzekeren. Hierbij hebben we aandacht voor leertrajecten, die verrijkt en versterkt worden met online toepassingen.  

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor alle professionals die binnen bedrijven met het faciliteren van leren bezig zijn en leeromgevingen creëren: Hr professionals, medewerkers Learning & Development, learning consultants, mentoren, trainers, …  

 

Wat mag je verwachten?

Na dit webinar heb je inzicht in:

     •  de 7 bouwstenen van het HILL-model;

     •  het belang van te vertrekken vanuit ervaringen van deelnemers;

     •  het belang van het sociale aspect in een leersituatie;

     •  het belang van eigenaarschap in leertrajecten.  

Dankzij het webinar vergroot je de vaardigheid om:

     •  leerbehoeftes te bevragen en te herkennen;

     •  online en offline leren af te wisselen;

     •  aandacht te hebben voor verschillende werkvormen;

     •  voldoende feedback en evaluatiemomenten in te bouwen.  

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

 

Docent : Hanne Blockx

Hanne Blockx is docent aan de Thomas More Hogeschool en trainer bij Novare. Ze werkt aan en in hybride leeromgevingen en staat daarbij bijna dagelijks life, maar nu vooral digitaal voor groepen. Ze heeft een passie voor sterke “stories” en “visual design” en ze begeleidt daarbovenop ook de “speakers academy” in ICE cube @thomasmore, een programma aan keuzevakken en bijscholingen binnen de domeinen “Innovation, Creativity & Entrepreneurship”.

vrijdag

26

maart 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar