Terug Hulp nodig

In team werken.

Leer hoe je zelf kan bijdragen aan een succesvol team!
In team werken.

Je leest het in bijna elke functieomschrijving: je moet een echte teamplayer zijn (en tegelijk … ook goed zelfstandig kunnen werken).  Wat betekent dat nu juist? Hoe kan je zélf bijdragen tot een succesvol team? Hoe creëer je voor jezelf en voor anderen een goede werksfeer? En wat te denken van een nieuwe realiteit, die al in heel wat bedrijven zichtbaar is: er zullen meer en meer verschillende “generaties” een werkvloer delen. Dat brengt uiteraard extra uitdagingen voor het samenwerken met zich mee. Maar zijn deze generaties wel zo verschillend als we denken? En waar liggen hun sterktes dan juist? Dit webinar legt je aan de hand van enkele inzichten en een resem praktische tips uit hoe je zélf dagelijks de werking van je team kan bevorderen. Zo draag je niet enkel zorg voor je organisatie, maar ook voor jezelf. Als je dagelijks de werking van je team bevordert, zal je immers ook het beste uit jezelf halen én voldaan naar huis gaan.  

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor werknemers, die zélf hun steentje willen bijdragen aan een succesvol team.  

 

Wat mag je verwachten?

Dit webinar leert je:

    - wat goed teamwerk is en wat de bouwstenen er van zijn;

    - hoe kritisch naar jezelf te kijken als teamplayer;

    - handige tips & tricks om teamwerk te bevorderen;

    - praktische handvaten in het omgaan met generatieverschillen.     

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

 

Docent : Sander D’Huys

Sander D’Huys (Obelisk) is een socioloog met bijzondere interesse in het begrijpen en bevorderen van sociale relaties. Als volleybalspeler, vader van drie kinderen en trajectbegeleider/soft skills trainer draagt hij dagelijks zijn steentje bij aan het functioneren van verschillende teams. Zijn missie bij het advies- en trainingsbureau Obelisk is om werknemers en organisaties te helpen met het ontwikkelen van werkgeluk, een groeimindset en alle vormen van heldere en verbindende communicatie.

maandag

1

maart 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar