Terug Hulp nodig

Online presenteren: hoe doe je dat overtuigend en creatief?

Online presenteren: hoe doe je dat overtuigend en creatief?

Dankzij de wereldwijde Covid pandemie zijn thuiswerken, online vergaderen en presenteren in een gigantische stroomversnelling geraakt. Je was het misschien al gewoon om eens online aan een meeting deel te nemen, maar online iets presenteren?! Vrees je na plankenkoorts nu ook schermkoorts? Wel, dat hoeft niet zo te zijn! In dit webinar ‘online presenteren’ leren we je hoe je een overtuigende online presentatie samenstelt. Online is je publiek nog sneller afgeleid dan in het echte leven. We leren jou waar je het best op let wanneer je je presentatie opbouwt en hoe je de aandacht van je publiek trekt en vasthoudt … ja, tot het einde.  

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor alle professionals die hun online presenteren naar een hoger niveau willen tillen.  

 

Wat mag je verwachten?

Na dit webinar heb je inzicht in:

    •  wat er specifiek is aan  online presenteren;

    •  het belang van een goede voorbereiding;

    •  de opbouw en aanpak van een online presentatie;

    •  wat je beter wel en niet doet tijdens een online presentatie.  

Dankzij het webinar vergroot je jouw vaardigheid om:

    •  creatief te zijn in het voorbereiden van een online presentatie;

    •  de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden;

    •  boeiend en overtuigend te presenteren;

    •  om te gaan met stress en onverwachte situaties.  

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte. Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.  

 

Docent : Hanne Blockx

Hanne Blockx is docent aan de Thomas More Hogeschool en trainer bij Novare. Ze werkt aan en in hybride leeromgevingen en staat daarbij bijna dagelijks life, maar nu vooral digitaal voor groepen. Ze heeft een passie voor sterke “stories” en “visual design” en ze begeleidt daarbovenop ook de “speakers academy” in ICE cube @thomasmore, een programma aan keuzevakken en bijscholingen binnen de domeinen “Innovation, Creativity & Entrepreneurship”.

vrijdag

26

februari 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar