Terug Hulp nodig

Managen vanop afstand

Managen vanop afstand

Heb jij ook medewerkers die buitendienst hebben of die mogen thuiswerken? En vind je het moeilijk om hen aan te sturen of te evalueren, want je ziet ze niet of te weinig bezig. Of komen collega’s over het werk, het gedrag of de prestaties van jouw medewerkers klagen maar je weet niet hoe daarmee om te gaan omdat zij op afstand werken?

Het spreekwoord zegt “Uit het oog is uit het hart”, maar dat geldt alles behalve in de werkcontext. Hoewel jullie elkaar minder zien, mag het contact niet verwateren en is het noodzakelijk om aan de werkrelatie te werken.

In dit webinar leer je hoe je als goede manager aan een goede samenwerking en een vlotte communicatie kan blijven werken. Zo kan je je medewerkers optimaal ondersteunen in het behalen van hun objectieven en resultaten en slaag je erin de teamdoelstellingen te halen.

 

Wat mag je verwachten?

Na deze training:

- heb je inzicht in de randvoorwaarden voor het werken op afstand en dus ook voor het managen op afstand.

- krijg je tips hoe je in contact komt/blijft met je medewerker

- ken je de do’s en don’ts van het evalueren van medewerkers vanop afstand

- heb je zicht op hoe je aan het teamgevoel kan werken hoewel jij en je medewerkers elkaar nooit of nauwelijks live zien of ontmoeten.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is bestemd voor alle leidinggevenden met medewerkers, die buitendienst hebben of die mogen thuiswerken.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209 of 111), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

Docent : Matthias Dusesoi

Matthias is een gepassioneerd coach en trainer van leidinggevenden. Matthias heeft een bijzonder achtergrond: hij was 15 jaar lang beroepsmatig actief in het theater, als regieassistent, dramaturg en coördinator. Die passie leverde hem veel bagage op in people management, storytelling en systeemwerking. Nadien had hij verschillende ervaringen als leidinggevende van kleinere en grotere teams. Hij schoolde zichzelf bij tot coach en trainer en begeleidt sindsdien managers en leidinggevenden in hun persoonlijke groei en in hun job binnen hun organisatie. Bij die begeleiding kan hij terugvallen op zijn eigen, rijke ervaring als leidinggevende. Hij vertrekt steeds vanuit de premisse dat elke leidinggevende een intrinsieke kracht heeft om de eigen groei en ontwikkeling aan te pakken. Zijn trainees omschrijven zijn begeleiding als helder, inzichtelijk, veilig, leerrijk en doelgericht.  Mensen die hem bezig zien, ervaren hem als gedreven, geloofwaardig en empathisch.

vrijdag

20

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar