Terug Hulp nodig

Gebruik van video in vacatures

Zorg voor een goede "candidate experience"
Gebruik van video in vacatures

Wervingsacties worden best georganiseerd vanuit de beleving van de kandidaten.

Een persoonlijke benadering, authenticiteit en transparantie zijn cruciaal. En video kan hierbij helpen.

Met video kun je je bedrijf laten zien, je sollicitatieprocedure verduidelijken en versnellen. Maar video kan vooral jouw werving en selectieproces persoonlijker maken en je helpen te onderscheiden van de concurrent. Het kost wat moeite, maar het loont: je krijgt vacatures veel sneller ingevuld en je kan kandidaten beter inwerken.

 

In dit webinar licht Ellen toe waar video het recruitment raakt en delen we inzichten hoe jij morgen al video kan inzetten. En je ontvangt hele praktische tips om zelf videos te maken met jouw smartphone of je collegas te laten vloggen. Een video hoeft overigens niet op en top professioneel te zijn, als het maar oprecht is.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld:

HR medewerkers, recruiters en ieder die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het werven van nieuwe werknemers.

 

Wat mag je verwachten:

° Inzicht in video en recruitment voor jouw werkgeversmerk, per vacature, bij interviewen & selecteren, maar ook bij onboarding van nieuwe collegas

° Tips om zelf video te maken met jouw smartphone

° Inspiratie en voorbeelden van video recruitment en content

° Trends op gebied van video en social media

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), de sector van het aanvullend paritair comité voor bedienden (PC 200 Cevora), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Ellen Van Dieren

Ellen van Dieren is trainer en oprichter van het bedrijf De Recruitment Trainer. Het delen van kennis en het inspireren van vakgenoten over recruitment is haar passie. Recruitment is voor Ellen geen rocket science. Succesvol werven van nieuw talent is wel een professioneel vak, maar eentje waarbij de mens de onderscheidende factor blijft: Recruitment doe je met persoonlijke aandacht!

Ellen volgt welke innovaties er in de recruitmentbranche zijn en hoe deze bijdragen aan de ontwikkeling van het vak. Haar expertise verwerft ze via netwerken, bezoeken van startups, testen van innovaties, volgen van events en opgaan in alle online recruitment content.

 

vrijdag

22

maart 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar