Terug Hulp nodig

Een beklijvende bedrijfspitch brengen

Een beklijvende bedrijfspitch brengen

Allicht hoef ik je niet te overtuigen van het belang van die eerste indruk. Je krijgt dan eindelijk de kans om te gaan pitchen bij die belangrijke klant, bij die potentiële investeerder, of misschien bij een mogelijk nieuwe business partner. Het is erop of eronder. Je verhaal MOET blijven hangen. Maar hoe pak je het aan?

Doe jij dat ook zoals de meerderheid van de verkopers: ons bedrijf is echt geweldig, we hebben de beste producten, zijn actief in zoveel landen, onze producten hebben de beste kwaliteit . Enz..

Misschien pak je het wel beter aan, maar wil je jouw verhaal nóg sterker maken.

Tijdens dit webinar halen we alles uit de kast om jouw bedrijfspitch, of jouw product/diensten pitch zo sterk te maken dat je met kop en schouder uitsteekt boven je concurrent.

We gebruiken story telling technieken, presentatie technieken, elevator pitch technieken om jouw commerciële boodschap beklijvend te maken!

 

Voor wie is dit webinar bedoeld:

Voor iedereen die af en toe een voorstelling moet doen van zijn of haar product, dienst of bedrijf. Of het nu gaat over een presentatie voor grote groepen, of in een face tot face setting.

 

Wat mag je verwachten:

Na dit webinar weet je:

              hoe story telling in te zetten om je boodschap krachtiger te maken.

              hoe het juiste verhaal te vinden voor jouw pitch.

              hoe jouw pitch op te bouwen zodat de klant aan je lippen hangt tot de climax komt.

              welke presentatie technieken je helpen bij het brengen van je pitch.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Stefaan Maes

Stefaan Maes is sales coach en sales trainer, actief in zowel de B2B als B2C omgeving.

Vanuit zijn dertig jaar lange ervaring als key account manager in de ICT sector bouwde hij een grote expertise uit op het vlak van sales. Hij werkte 13 jaar voor één van Belgisch grootste telecom bedrijven en onderhield de commerciële contacten met hun top-10 klanten.

Na een doorgedreven opleiding tot coach startte hij in 2013 zijn eigen activiteit als trainer/coach (www.rentasalescoach.be). Vandaag traint en coach hij verkopers en account managers voor opdrachtgevers in alle mogelijke sectoren.

maandag

18

maart 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by OnlineSeminar