Terug Hulp nodig

Het werkt ! Haal (als leidinggevende) meer resultaat van je inspanningen …

En slaag er toch in om ontspannen te werken en te leven
Het werkt ! Haal (als leidinggevende) meer resultaat van je inspanningen …

Je bent een ervaren leidinggevende én behoorlijk goed in je vak. Je boekt goede resultaten. Maar het kan, of moet, nog beter. Wat je misschien zelf ook beaamt. Ambitie heb je dus wel, inzet en energie ook. Je gaat ervoor en zo sluipen zelfs de weekeinden stilaan elke keer weer vol met werk Piekeren, slapeloosheid, stress. Je weet er alles van. Een boek over Mindfulness heb je intussen al achter de kiezen. Maar veel is er nog niet veranderd.

Herkenbaar?

Wat als harder, slimmer en sneller werken geen oplossing meer is om aan de toenemende verwachtingen te beantwoorden ? Hoe meer resultaat halen van je inspanningen én toch bovenal ontspannen werken en leven?

DIt zal voor velen maar lukken als ze groeien naar een andere manier van werken.

Tijdens dit webinar legt bedrijfspsychologe Dominique Nagels uit wat dit betekent. En hoe je het kan aanpakken. Een cultuur om ontspannen te werken met meer resultaat kan je niet kopen zoals een software programma. De kennis hierover kan je misschien uit een boek halen of van het internet plukken. Maar je zal het vooral zélf moeten doen. We gaan dan ook aan de slag met concrete tips en inspirerende ideeën, die je direct in je werk kan inzetten. Geen mooi theoretisch wonderrecept, maar een praktisch toepasbare aanpak. Dominique zal uitleggen hoe je er jouw persoonlijk verhaal van kan maken en vooral, hoe je er kan voor zorgen dat je het echt in praktijk omzet.

En dat levert ongetwijfeld een bonus op. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je team: jouw medewerkers zullen immers zien dat resultaten op een andere, zachtere manier kunnen behaald worden.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar richt zich tot leidinggevenden, die ontspannen willen werken aan een beter resultaat (iedereen dus).

 

Wat mag je verwachten?   

Op het einde van de presentatie weet je:

  • wat werken met meer resultaat voor jou kan betekenen;

  • hoe je op een ontspannen manier meer kan realiseren dan je nu voor mogelijk houdt (work@ease);

  • hoe je resultaten behaalt met je team zonder dat het meer energie kost.

Je krijgt drie tips die je onmiddellijk kan inzetten en als extra jouw persoonlijk werkboekje work@ease.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Dominique Nagels

Dominique Nagels is bedrijfspsychologe met ervaring in financiële functies en een communicatiespecialist.  Ze werkt reeds meer dan 25 jaar als zelfstandig trainer en business consultant o.a. in opdracht van organisaties zoals GRH management, Deloitte en CPM. Praktijkervaringen in productieomgevingen, logistiek en transport hebben haar geleerd hoe verandering en leertrajecten down to earth te begeleiden. De omgeving waarin mensen werken is voor Dominique hierbij even belangrijk. De tools en begeleiding, die Dominique aanreikt richten zich dan ook op mensen én hun organisaties.

Dominique is erkend als senior consultant innovatieve arbeidsorganisaties (Flanders Synergy) en is een gecertificeerde hart en zacht werken coach. Ze gelooft in zachter resultaatgericht werken en legt graag en enthousiast uit wat dit betekent en hoe dit in praktijk omgezet wordt. Met haar ervaring heeft ze reeds een heleboel leidinggevenden en teams geïnspireerd om op een ontwapenende manier te communiceren en op een ontspannen manier resultaten te halen.

donderdag

24

januari 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by OnlineSeminar