Terug Hulp nodig

Een win-win onderhandeling: hoe pak je het aan?

Een win-win onderhandeling: hoe pak je het aan?

Onderhandelen doet iedereen en bijna zeker dagelijks: met medewerkers of collega’s, met leidinggevenden, met klanten of met leveranciers. (Met je kinderen, of je partner)

Telkens opnieuw zoek je naar het sluiten van een optimale deal.

Maar wellicht bekruipt je soms het gevoel dat je teveel toegegeven hebt?  Of dat de sfeer allesbehalve prettig was ?

Je wil wel begrip tonen voor de bezorgdheden en belangen van de andere, maar jezelf toch niet tekort doen ? Een terechte bekommernis.

In dit webinar verneem je hoe je dit aanpakt !

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen, die occasioneel of op regelmatige basis moet opkomen voor zijn belangen of die van zijn team, afdeling, onderneming in (onderhandelings)gesprekken met leveranciers, klanten, collega’s, belangenbehartigers, …

 

Wat mag je verwachten?

Op het einde van het webinar:

  • weet je goed wat je moet doen om je doelen te bereiken en ontspannen en vol zelfvertrouwen een onderhandeling aan te pakken

  • ken je enkele persoonlijke valkuilen bij het onderhandelen en weet je hoe je die moet omzeilen;

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).

Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Siegfried De Cuyper

Siegfried De Cuyper (°1956) is een “hands on” coach met een ruime, praktische bedrijfservaring. Hij heeft een lange en succesvolle loopbaan opgebouwd  in supply chain, inkoop- en algemeen management bij Balta en Ter Beke Fresh Group Food. Daarna was hij een aantal jaren actief als interim manager. De opdrachten waren voornamelijk gericht op crisis- en changemanagement. Deze periode was een rijke bron van vele en verschillende ervaringen in diverse sectoren. Sedert 2008 is hij actief als “executive coach”. In die hoedanigheid begeleidt hij managers, teams en bedrijven en verzorgt hij trainingen rond o.a. coachend leidinggeven, communicatie, onderhandelingsvaardigheden, teambuilding en omgaan met cultuurverschillen. Het is zijn passie om organisaties in hun geheel en individuen in het bijzonder te begeleiden en te sturen naar een duurzame en efficiënte groei. Voor Siegfried is het belangrijk om een gezond evenwicht te creëren tussen individu en organisatie. Zijn kennis en passie brengt hij in praktijk bij bedrijven als BESIX, Bnpparibas, Belfius, Ethias, PWC, BPChem, Delhaize, Sibelga, Puratos …

Siegfried is licentiaat economische wetenschappen en heeft daarnaast “middle en advanced management” gestudeerd aan de Vlerick Business School. Als gedreven onderhandelaar heeft hij tevens bij Vlerick seminaries gevolgd in “Negotiation en decision making”.

dinsdag

6

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by OnlineSeminar